Berza i novac

START UP paket računi

Negujući čvrsto partnerstvo sa velikim brojem privrednika i preduzetnika u našoj zemlji, Sberbank Srbija je pripremila svoj novi START UP PAKET RAČUN namenjen svim preduzećima i preduzetničkim radnjama koji tek započinju svoj posao, a sve u želji da ih svojim dodatnim pogodnostima dodatno ohrabri i podrži.

Kartica – jednostavan način plaćanja čak i kada letujete van Srbije

Protekle godine putovanja su bila uslovljena pandemijom i najsigurnije smo se osećali u svojoj zemlji. Ovoga leta se, zahvaljujući vakcinaciji širom sveta, situacija čini povoljnijom, te sve više građana Srbije planira da svoje godišnje odmore provede na nekim dostupnim morskim destinacijama. Putovanje van zemlje podrazumeva različite vrste priprema, neke u kojima zaista uživamo, ali i neke koje nam zadaju muke, poput posete menjačnicama i bankama kako bismo domaću valutu zamenili za valutu zemlje u koju putujemo.

Svetske berze na nizbrdici

Akcije na azijskim tržištima kapitala, ali i u drugim delovima sveta, posrnule su, spustivši se na jednonedeljni minimum.

Indijska centralna banka zabranila kompaniji “Mastercard” izdavanje novih platnih kartica

Indijska centralna banka zabranila je kompaniji “Mastercard” na neodređeno vreme da izdaje nove debitne ili kreditne kartice domaćim kupcima.

Kineski regulatori obaraju akcije kompanija

Akcije kineske kompanije Didi Global strmoglavile su se juče za čak 25 posto na trgovanju pre zvaničnog otvaranja Vol Strita.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!