Žensko preduzetništvo

Besplatna edukacija o digitalnoj transformaciji kroz vebinare i podkaste

Udruženje poslovnih žena Srbije je sagledavši potrebu da je neophodno ubrzati digitalizaciju, pokrenulo projekat Promocija korišćenja digitalnih tehnologija koje čine održivim ženska preduzeća - FEMTECH za održivost, koji je finansijski podržao CIPE – Center for International Private Enterprise.

Ovim projektom omogućeno je jačanje kapaciteta preduzetnica za digitalnu transformaciju kroz vebinare, podkaste i mentoring pripremu za bolji pristup finansijama i umrežavanje ženskih firmi, na taj način im pomažući da pređu na sledeći, viši nivo, kako bi se omogućila njihova održivost i umanjila rodna neravnopravnost  preneta iz oflajn i u onlajn okruženje.

Udruženje je odlučilo da potpuno besplatno omogući svima u Srbiji pristup održanim vebinarima kroz koje je obrađeno pet konkretnih i korisnih tema, kao što je Promena proizvodnih procesa (ERP sistemi), Marketing i odnos sa kupcima (CRM sistem) i dr. Svi zainteresovani da pogledaju vebinare, mogu se obratiti mejlom Udruženju poslovnih žena Srbije (više informacija na sajtu UPŽ) kako bi dobili parametre za pristup.

Kroz projekat, putem podkasta, Udruženje predstavlja i uspešne preduzetnice, kao primere dobre prakse u oblasti digitalne transformacije. Četvrti podkast će biti dostupan na YouTube kanalu Udruženja poslovnih žena Srbije, od večeras u 20 časova. Podkaste je moguće slušati i na audio podkast platformama Podcast.rs, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts, a moći će da im se pristupi i preko sajta UPŽ Srbije.

Udruženje poslovnih žena Srbijehttp://poslovnezene.org.rs/

Udruženje poslovnih žena Srbije je snažan, prepoznatljiv i kompetentan partner u dijalogu državnog i privatnog sektora, koji doprinosi socijalnom i ekonomskom razvoju, sa posebnim naglaskom na žensko preduzetništvo, kao faktorom ekonomskog rasta.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!