Softver

„Bisnode“ prodaje CRM platformu Charity švedskoj kompaniji „Softronic“

U cilju jačanja fokusa na pružanju podataka i analitičkih proizvoda i usluga, kompanija „Bisnode“ je odlučila da proda svoj CRM sistem Bisnode Charity kompaniji „Softronic“.

Kompanija „Bisnode“ je saopštila da prodaje svoj CRM sistem Charity prema modelu softvera kao usluge IT kompaniji „Softronic“ sa sedištem u Stokholmu. Charity upotrebljavaju ugledne švedske neprofitne organizacije i međunarodne dobrotvorne organizacije koje posluju u Švedskoj. Platforma je dobro poznata na tržištu i ima dobar tržišni položaj u rastućem neprofitnom sektoru, prenosi „eKapija“.

- Prodaja CRM platforme Charity je prirodan deo strategije koju smo utvrdili u kompaniji „Bisnode“. Ovom prodajom se fokusiramo na naše osnovno poslovanje kako bismo isporučili vrhunske podatke i analitiku. „Softronic“ će nastaviti da razvija platformu i pružati podršku klijentima na najbolji mogući način. Kompanija „Bisnode“ će sa zadovoljstvom nastaviti da radi na platformi Charity, kao dobavljač podataka - izjavio je Magnus Silfverberg, izvršni direktor u kompaniji „Bisnode“.

- Za „Softronic“ ovo preuzimanje predstavlja dalje širenje i produbljivanje postojeće dugoročne posvećenosti neprofitnim organizacijama. Trenutno pružamo mrežna rešenja za organizacije koje se bave prikupljanjem donacija, tako da sad možemo obezbediti celokupno poslovno rešenje kao usluge za dobrotvorne organizacije. Investicija tako dopunjuje naše postojeće poslovanje koje je uglavnom fokusirano na organizacije članice kao što su sindikati, agencije za osiguranje u slučaju nezaposlenosti i neprofitne organizacije koje trenutno pružaju usluge za više od 4 miliona članova - rekao je Anders Erikson, izvršni direktor u kompaniji „Softronic“ navodi se.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!