Energetika

Business Booster - inovacije u oblasti čiste energije širom Evrope, 25. i 26. oktobra

Business Booster (TBB), evropski katalizator za inovacije u oblasti čiste energije, organizuje se već petu godinu, a održaće se u RAI Amsterdamu 25. i 26. oktobra 2017.

InnoEnergy, evropski generator inovacija u oblasti održive energije, biće domaćin TBB-a, jedinog događaja koji okuplja sve potrebne učesnike kako bi danas, zajedno, stvorili budućnost održive energije.

Jedinstven među evropskim događajima u energetskom sektoru, TBB će okupiti više od 160 inovativnih startapova, malih i srednjih preduzeća, uz već postojeće kompanije koje žele da finansiraju inovativne proizvode, te mnoštvo investitora i viših predstavnika javnog sektora, na ovogodišnjem događaju isključivo fokusiranom na ubrzanje tranzicije čiste energije.

„Revolucija čiste energije događa se u Evropi, ali nedovoljno brzo. Kako bismo ispunili naše ambiciozne ciljeve i uticali na zaustavljanje klimatskih promena, moramo da ubrzamo uvođenje inovacija u oblasti čiste energije. TBB je događaj koji to čini”, navodi Diego Pavia, izvršni direktor InnoEnergy-ja.

Učesnici TBB-a će imati pristup svim konferencijama i sednicama, kao i glavnoj izložbi, a imaće i korist od značajnih mogućnosti umrežavanja. Na poslednjem okupljanju 2016. godine u Barseloni, 690 učesnika i 149 izlagača iz 32 zemlje učestvovalo je u 720 minuta umrežavanja i 420 minuta predstavljanja proizvoda. Ove godine, po prvi put, događaj će uključivati prostor za demonstraciju na kojem će učesnici moći da vide inovacije „uživo".

Rane registracije će biti otvorene do 31. jula. Za više informacija ili za registraciju posetite sajt InnoEnergy.

O Business Booster-u by InnoEnergy

TBB je Business Booster - događaj InnoEnergy-ja koji okuplja sve potrebne učesnike kako bi danas, zajedno, stvorili budućnost održive energije. Održaće se od 25. do 26. oktobra 2017. u Amsterdamu, a okupiće više od 160 inovatora zajedno s ključnim igračima, investitorima i institucijama javnog sektora. Ova jedinstvena mešavina delegata stvara uslove za realizaciju i razvoj partnerstva, kao i poslovnih dogovora. Tema TBB 2017 je „ubrzanje inovacije čiste energije", koju je Evropska komisija prepoznala kao jedan od ključnih izazova u stvaranju čistije Evrope. Nijedan drugi događaj nije bolje osmišljen kako bi to realizovao - TBB je katalizator za evropsku inovaciju čiste energije.

O InnoEnergy-ju

InnoEnergy je pokretač inovacija u području održive energije širom Evrope, nastao 2010. godine i podržan od strane Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT).

InnoEnergy podržava i investira u inovacije na svakom koraku – od učionice do potrošača. Uz pomoć mreže partnera gradi kontakte širom Evrope, približavajući investitore i industriju, studente i poslodavce, istraživače i preduzetnike, poslovni svet i tržište. InnoEnergy radi na tri ključna područja inovacija od kojih je prvo obrazovanje - kako bi pomogli stvaranje informisane i ambiciozne radne snage koja razume zahteve održivosti i potrebe industrije. Takođe, InnoEnergy radi i na inovativnim projektima - koji približavaju ideje, istraživače i industriju, kako bi kreirali tržišno privlačne tehnologije koje pružaju konkretne rezultate korisnicima. U fokusu su i usluge stvaranja poslova - kako bi podržali preduzetnike i startapove koji unapređuju evropski energetski ekosistem svojim inovativnim ponudama.

Približavanje ovih disciplina maksimizuje uticaj svake od njih, ubrzava razvoj tržišnih rešenja i stvara plodnu okolinu u kojoj možemo prodati inovativne rezultate našeg rad.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!