Projekti

“Casa Forte” pokrenula akciju podrške privrednika borbi protiv širenja virusa Covid -19

Konsultantska kuća “Casa Forte” pozvala je poslovne partnere da se priključe akciji doniranja zajedničkih paketa, koji sadrže neophodna sredstva za sprečavanje širenja virusa Covid- 19.

“Casa Forte” je konsultantska kuća kojoj je korporativna odgovornost, solidarnost i pomoć zajednici na najvišoj listi prioriteta.

U cilju doprinosa i podrške svima kojima bi na taj način mogli pomoći “Casa Forte” je:

1. stavila na raspolaganje besplatno poslovnu simulaciju Coin&Fund na site www.digitalnasolidarnost.gov.rs  koja je veoma posećena i korišćena.

2. pokrenula besplatnu online sesiju #uzpopodnevnukafu tokom koje sa stručnim gostima predstavnici Casa Forte, Veljko Davidović i Biljana Lazarević diskutuju na aktuelne teme vođenja biznisa u doba Corone-prodaja, marketing, pravno tumačenje mera Vlade RS.

Do sada je održano 5 sesija i učešće je uzelo oko 100 direktora, vlasnika malih i srednjih preduzeća, mladih lidera i predstavnika udruženja.

 

3. pozvani su saradnici kompanije i učesnici online sesija da doprinesu donacijama  u skladu sa  svojim mogućnostima, kako bi bio spakovan zajednički paket i to upućeno kancelariji Vlade RS koja se bavi donacijama vezano za Covid -19.

Kao rezultat te akcije napravljeni su paketi, čiji sadržaj čine:

-viziri

-perive maske

-asepsol

-priskalice

-tečni sapun

-pribor za jelo (viljuške i kašike)

-veš majice

Prema preporuci Vlade Republike Srbije, “Casa Forte” je uputila majl o raspoloživosti paketa za donaciju na ironfriendship@gov.rs

“Casa Forte” poziva i sve koji žele da upute humanitarnu pomoć ili imaju pitanja u vezi sa potrebama za upućivanje pomoći, da se obrate na imejl ironfriendship@gov.rs i telefone +381 64 8350 478 i +381 11 292 7499

Na ove kontakt telefone i mejl mogu se obratiti svi pojedinci, institucije, privrednici, organizacije i svi zainteresovani iz naše zemlje i sveta.

“Casa Forte” se zahvaljuje svima koji su podržali akciju (Evolution, Akademija Purity, Agrobest, Vibe Centar, Chat.Box.English.Social, Stajić-Tanjga) i medijski ispratili: Bazar Politika, emisija Biznis Kreativno, portali Ekonomski Online i radio Focus.

 

 

 

Casa Fortehttp://www.casaforte.rs/

Casa Forte je privatno preduzeće i bavi se konsaltingom i edukacijama, kao i zastupanjem interesa kompanije pred trećim licima u komercijalnim i drugim poslovima.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!