Digitalni svet

Udruženi Rakuten Viber i Spotify predstavili ponudu besplatnog probnog perioda na premijum paket pretplate muzičke platforme

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

Sajber bezbednost - ključni prioritet u digitalnom svetu

Naša zemlja na samom je vrhu po broju žrtava sajber napada, a mobilni telefoni su najveća meta, sa čak 60 odsto digitalnih prevara*. „To se meni neće desiti“, uverenje je mnogih kada se govori o sajber opasnostima. Ipak, čak 82 odsto sajber napada u 2022. godini na globalnom nivou, uključivalo je ljudski faktor. Bilo da se radi o ukradenim kredencijalima, fišingu ili nesvesnoj i nenamernoj grešci, ljudi i dalje igraju veliku ulogu u sajber napadima**.

Pregled 2022. godine u Srbiji po Viberu – trendovi koji definišu budućnost komunikacija

Četovanje je dominantan vid komunikacije u Srbiji - iz koje potiče 10% svih razmenjenih poruka na Viberu na svetu; komunikacija između brendova i potrošača je osnažena kroz porast od 176% novostvorenih poslovnih naloga kreiranih u Srbiji u odnosu na prethodnu godinu.

Tehnološke inovacije kao glavni pokretač globalnog rasta Xiaomija

Globalni tehnološki lider je dostigao brojku od čak 29.000 patenata širom sveta, pokrivajući više od 60 zemalja i regiona.

Aktuelni trendovi koji oblikuju industriju mobilnog marketinga

Podstaknut tehnološkim napretkom, mobilni marketing je doživeo ozbiljnu evoluciju u protekloj deceniji, a došlo je i do promene u ponašanju potrošača. Sada mobilni marketing obuhvata širok dijapazon aktivnosti: od tradicionalnog SMS marketinga do prefinjenijih tehnika poput reklama na osnovu lokacije ili marketinga unutar aplikacija za razmenu poruka.

Naše lice postaje najčešći način kako dokazujemo naš identitet onlajn

Možete li da zamislite odmor ili poslovno putovanje gde možete da se ukrcate u avion, prijavite se, platite hotelske troškove i iznajmite automobil samo gledajući u svoj telefon? Da li ste razmišljali o pogodnostima plaćanja ili prijavljivanja u zgradama, sve bez potrebe za kreditnom ili pristupnom karticom? Šta je sa dolaskom u drugu zemlju bez potrebe da pokažete pasoš na kontroli?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!