Marketing

Dodeljena UEPS-ova priznanja za 2020. - Prvi događaj uživo posle korone

U veseloj, opuštenoj letnjoj atmosferi u sali Dorćol Platz-a pod sloganom Pretvaramo krize u prilike sa mnogo dobre energije uručene su nagrade najboljima u tržišnim komunikacijama za 2020. godinu koje su punih šest meseci čekale da dođu u ruke svojih vlasnika. Tako je UEPS probio led i prvi u branši okupio kolege u živom događaju koji je svima nedostajao u prethodnih godinu i po.

Svečanost je počela kratkim filmom u kome se u minut i po sažela šesdeset godina duga istorija najstarijeg strukovnog udruženja. Potom je odata počast kolegama koji su nas napustili između dva događaja.

Okupljenima se na početku svečanosti obratio predsednik UO UEPS, Viktor Nikolić, generalni direktor kompanije Beoexpo System, ističući da su svi učesnici konkursa koji su stvarali u ovim vanrednim okolnostima - pobednici i najavljujući izbornu skupštinu Udruženja tokom godine.

Lazar i Žarko Sakan, koji, nastavljajući tragom ideja svog oca, tradicionalno uručuju nagradu “Dragan Sakan – New Idea”, uručili su ovo prestižno priznanje, ističući  vrednost projekata kojima apsolutno pariramo najboljim svetskim kampanjama.

Voditeljka Ida Prestner i ovog puta šarmantno je provela dobitnike i goste kroz program, a svi učesnici su nepodeljeni u čestitkama UEPS-u što je, ipak, organizovao dodelu priznanja, jer su svi željni ovakvih susretanja.

Da se podsetimo ključnih priznanja:

UEPS-ov Grand Prix-a za 2020. godinu

Seniori – Imam minut, Leo Burnett i VIP mobile

Agencija godine:

McCann Beograd

Oglašivač godine:

VIP mobile

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!