Energetika

EKO Serbia donacijom obeležila otvaranje nove benzinske stanice u Čačku

Kompanija EKO Serbia, članica HELLENiQ ENERGY, otvaranjem nove benzinske stanice u Čačku, proširila je svoju mrežu na 57 benzinskih stanica. Tim povodom, EKO Serbia je donirala Centru za pružanje usluga socijalne zaštite „Zračak“ sredstva za nabavku goriva.

Aris Karousos, generalni direktor EKO Serbia, izjavio je: „U skladu sa našim poslovnim razvojnim planovima, nastavljamo da širimo EKO maloprodajnu mrežu u Srbiji, održavajući visoke standarde kvaliteta proizvoda i pružajući najbolje usluge našim kupcima. Istovremeno, doprinoseći potrebama lokalnog društva, EKO Serbia donira gorivo Centru „Zračak“ koje će omogućiti svim njegovim korisnicima bezbedan prevoz do kuće. Kao društveno odgovorna kompanija, EKO Serbia će nastaviti da podržava razvoj lokalnih zajednica u kojima posluje“.

Centar „Zračak“ u Čačku ima 256 korisnika, a donacija je namenjena za specijalizovano kombi vozilo za prevoz korisnika do svojih domova koji žive u udaljenim ruralnim mestima.

„Želimo da se zahvalimo kompaniji EKO Serbia na donaciji, koja će omogućiti da naši korisnici imaju lakši pristup, pre svega Dnevnom boravku, koji pruža mogućnost da osobe sa smetnjama u razvoju ostanu u porodičnom okruženju, kao i da iskoriste svoje mogućnosti i integrišu se u zajednicu. Takođe, ova donacija je značajna i za druge usluge koje su usmerene ka osobama sa invaliditetom i starim licima“, rekla je Ana Jakovljević, direktorka Centra za pružanje usluga socijalne zaštite „Zračak“.

 

Foto: Vojka Nikačević

Otvaranju je prisustvovao predstavnik Olimpijskog komiteta Srbije Strahinja Bunčić, džudista, osvajač bronzane medalje na Evropskom prvenstvu i na Mediteranskim igrama u Oranu, održanim prošle godine. EKO Serbia godinama ulaže u sport i podržava Olimpijski komitet Srbije. Ova saradnja će se nastaviti i ubuduće kroz podršku kompanije srpskim olimpijcima tokom predstojećih Olimpijskih igara, koje će se održati u Parizu 2024. godine.

Nova benzinska stanica u Čačku je u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima i u potpunosti prilagođena zahtevima i očekivanjima vozača. Otvorena je 24 sata, nudi kompletan portfolio proizvoda za gorivo, uključujući visokokvalitetna goriva premium kategorije - Diesel Duplo Filtrirani i EKO Racing 100 RON. Takođe, potrošačima je na raspolaganju potpuno modernizovani minimarket Kalipso, vrhunska kafa u Coffee corner-u, kao i pažljivo odabrani asortiman robe široke potrošnje, auto kozmetike i EKO motornih ulja. 

Na benzinskoj stanici u Čačku, kao i na svim ostalim EKO Serbia benzinskim stanicama, potrošači mogu da postanu članovi EKO Smile lojalti programa, koji svaku kupovinu nagrađuje bodovima koji se mogu zameniti za korisne i vredne poklone, a do 12. marta svaki kupac koji napuni 15 i više litara goriva dobija poklon.

Sigurni smo da će i nova benzinska stanica u Čačku postati omiljeno mesto svih vozača.

O EKO SERBIA A.D.

Kompanija EKO Serbia a.d. je članica poslovne grupe HELLENiQ ENERGY, vodeće integrisane energetske grupacije u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope, čije aktivnosti obuhvataju proizvodnju, snabdevanje i trgovinu svim vrstama energije, sa sve većim fokusom na čistu energiju i obnovljive izvore energije. Od svog osnivanja 2002. godine, kompanija je u Srbiji uložila više od 100 miliona evra, posluje kroz mrežu od 57 benzinskih stanica pod brendom EKO, koji nesporno predstavlja sinonim za pouzdanost, kvalitet i vrhunsku uslugu. Glavni ciljevi grupe su da postigne vodeću poziciju inovativnog međunarodnog lidera u oblasti energetskog poslovanja, da bude prvi izbor potrošača nudeći proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, bezbedne uslove rada, uz poštovanje okoline i svojih potrošača, istovremeno dajući društveni doprinos zajednici.

 Autor naslovne fotografije: Vojka Nikačević

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!