Proizvodnja hrane i pića

GORKI LIST je dobitnik nagrade “TOP SERBIAN BRAND”

“Gorki list” je dobitnik prestižne nagrade "Top Serbian Brands" čime je na zvaničnoj ceremoniji dodele ovih nagrada proglašen za najbolji robni brend u kategoriji alkoholnog pića.

Dobitnici ove, sada već tradicionalne nagrade, proglašeni su na osnovu nezavisne i objektivne ankete sprovedene od 22. februara do 24. marta 2019. godine, na slučajnom uzorku od 2.388 punoletnih građana Srbije u 16 najvećih gradova. Sagledavajući glavne uslove za dobitnike ove nagrade: poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost u poslovanju i poslovni rezultati, imenovani su njeni  laureati za 2018. godinu u različitim kategorijama.

Prestižna nagrada "Top Serbian brands", koja se već petu godinu za redom dodeljuje u organizaciji istoimenog magazina i portala "bestofserbia.rs" postala je sinonim tržišne prepoznatljivosti i izvrsnosti, a brendove koji su poneli ovo laskavo priznanje zasluženo krasi poverenje potrošača. 

“Biti u društvu dobitnika nagrade TOP Serbian brands je velika privilegija, a još veća imati poverenje potrošača koji su za GORKI LIST glasali. Oni su za nas JEDINI PRAVI…jedina prava inspiracija i motivacija da pomeramo sopstvene granice na putu ka njima. Zato, HVALA! našim potrošačima.” istakla je ovom prilikom Snežana Mišić, Gorki List brend menadžer.

Pored „Gorkog lista”, nagrade su u različitim kategorijama uručene i predstavnicima drugih kompanija i brendova koje su građani prepoznali kao najbolje u 2018. godini.

“Gorki list” je lider u kategoriji bitera na tržištu Srbije, a posluje sa različitim tržišnim učešćem u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Nemačkoj, Švajcarskoj, Italiji, Rusiji i SAD-u.

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!