Svet građevinarstva-nekretnina

Hotel “88 rooms” kupuje hrvatska kompanija

Hrvatski lanac "Arena Hospitality Group" objavio je da je sklopio okvirni sporazum za kupovinu hotela sa četiri zvezdice u Beogradu "88 rooms", a vrednost transakcije iznosi oko 6,3 miliona evra.

Kako se navodi u saopštenju kompanije iz Pule, okvirni ugovor sa "MK Aviation" sklopljen je preko zavisnog društva Sugarhill Investments B. V, a završetak te transakcije podložan je "izvršenju određenih koraka i ispunjenju odredenih uslova", prenosi Politika.

Iz Arene navode da je "88 rooms" moderan hotel, smešten na odličnoj lokaciji u Takovskoj ulici, u blizini poslovne zone, da raspolaže sa 88 komfornih soba i apartmana uređenih po feng šui pravilima, a od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju bar, restoran, fitnes dvorana, sobe za masažu i četiri sale za sastanke kapaciteta do 200 učesnika.

Predsednik Uprave "Arena Hospitality Group" Reuel Slonim rekao je da grupa nastavlja da širi poslovanja na nova područja u velikim gradovima regiona centralne i istočne Evrope.

Kako se očekuje, uslovi potrebni za dovršetak transakcije biće ispunjeni do kraja ove godine, posle čega će hotel "88 rooms" postati deo portfelja "Hospitality Group" i nastaviće poslovanje pod imenom "Arena Hotel 88".

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!