Projekti

Jubilarni 10. Belgrade Youth Fair – 18. i 19. aprila održaće se najveći karijerni događaj za mlade u regionu

U Beogradu će se 18. i 19. aprila održati jubilarni 10. po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj za mlade u regionu. Ove godine će biti organizovan posle duže pauze u potpuno uživo formatu i to u Cineplexx Ušće.

U Beogradu će se 18. i 19. aprila održati jubilarni 10. po redu Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj za mlade u regionu. Ove godine će biti organizovan posle duže pauze u potpuno uživo formatu i to u Cineplexx Ušće.

Mladi će i ove godine imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat. Program će trajati od 10 do 16 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Sve učesnike koji posete događaj očekuju i simulacije razgovora za posao, CV klinika, profesionalno fotografisanje za CV i mnogobrojne mogućnosti za praksu ili posao kod najboljih poslodavaca u Srbiji.

„Ove godine proslavljamo veliki jubilej, 10  godina najvećeg karijernog događaja za mlade u našem regionu! Belgrade Youth Fair se ove godine posle duže pauze vraća u skroz uživo formatu i to na jednom od najpopularnijih mesta za mlade u Cineplexx Ušće gde će biti organizovana i velika konferencija na kojoj nas očekuju direktori najvećih kompanija u Srbiji kao i dosta poznatih uspešnih ljudi iz raznih sfera modernog poslovanja. Pored toga, na sajamskom delu svi posetioci će dobiti pristup mnogobrojnim programima praksi i zapošljavanja, ali i šansu da upoznaju direktno menadžere za zapošljavanje najboljih poslodavaca u Srbiji. Ove godine se očekuje još veći broj različitih praksi i poslova, kao i dodatnih aktivnosti koje prirpemamo za njih, pa će biti i više šansi za pronalazak idealnog posla za sve mlade“, istakao je Miloš Čevizović, direktor projekta.

Neke od tema konferencijskog dela projekta koja će držati najveći stručnjaci iz kompanija učesnica će biti:

- Panel diskusija- Saveti direktora velikih kompanija za mlade;

- Kako pronaći idealan posao i kako se pripremiti za intervju;

- Karijerni put uspešnih ljudi;

- Wellbeing – zdrav način života i rada;

- Karijere budućnosti;

- Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Takođe, neki od poslodavaca koji očekuju sve učesnike su: Banca Intesa, IKEA, Nestle, Lidl, Heineken, JTI, Nelt, NCR Atleos, Bambi, PwC, Milšped, NCR Voyix, Unicredit banka, Brose…

Studenti i diplomci, kao i svi ostali koji traže novi posao, već sada mogu da se prijave za besplatno učešće i da pošalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta www.youthfair.rs/prijavi-se/

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!