Reportaža

Kompanija Coface obeležila 15 godina poslovanja u Srbiji koktelom u Ambasadi Francuske u Beogradu

U ambasadi Republike Francuske sinoć je organizovan prijem za preko 100 zvanica, partnera i prijatelja francuske kompanije Coface.

Na početku večeri njegova ekselencija Ambasador Francuske u Srbiji, gospodin Pjer Košar, pozdravio je prisutne i istakao da je uvek veliko zadovoljstvo da se ovakvi jubileji francuskih kompanija obeležavaju baš u rezidenciji. Osvrnuvši se na činjenicu da je svet pred novim globalnim izazovima, počev od posledica korone na ekonomiju, pa do zelene tranzicije veoma važno osigurati poslovanje, u čemu francuska agencija Coface može da da veliki doprinos.  

Zvanice su pozdravili i Jelena Đukić, zakonski zastupnik i Sergej Simoniti, predsednik uprave kompanije Coface naglasivši da je ovaj susret uglednih privrednika i menadžera još jedna potvrda dugoročne ekspertize ove kompanije u svetu i regionu, i pozvali sve da uživaju u ostatku večeri i jedinstvenom ambijentu francuske ambasade.

 

Susret je organizovan sa ciljem da se obeleži petnaestogodišnjica rada ove kompanije u Srbiji, prijemom za saradnike, partnere i prijatelje ove velike francuske kompanije. Coface Srbija, članica grupacije Coface je vodeći dobavljač usluga za poslovne informacije i upravljanje potraživanjima u Srednjoj i Istočnoj Evropi. Kompanija Coface osigurava izvoz vredan 500 milijardi evra, i nastala je 1946.godine da bi pomogla francuski izvoz, a sada posluje u 130 zemalja. Osim osiguranja, u Coface-u vide prevenciju rizika i dobre informacije pre zaključivanja posla, kao glavnu polugu biznisa.

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!