Trgovina

Kompanija dm donirala 2.500.000 dinara prilikom otvaranja drogerija širom Srbije

Kompanija dm drogerie markt, najveći lanac drogerija u Evropi, nastavlja širenje na domaćem tržištu otvaranjem tri nove drogerije, čime je ukupan broj filijala porastao na 117, među kojima su i dve renovirane.

Na starom mestu, ali u novom ruhu, sada su drogerije na adresama Vojvode Stepe 11 u Inđiji i Sentandrejski put 11, Big shopping center u Novom Sadu, dok su nove, otvorene na tri lokacije u Beogradu, u AVA shopping parku, u Ulici Astrid Lindgren 21, zatim Raška Dimitrijevića 2, na Bežanijskoj kosi i Neznanog junaka 23 na Dedinju.

Pokazavši posvećenost zajednici u kojoj posluje, dm je prilikom otvaranja i reotvaranja prikupio sredstva koja su kao pomoć uručena raznim ustanovama. Donacije u vrednosti od po 500.000 dinara uručene su Osnovnoj školi „Petar Kočić“ u Inđiji, Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju – OJ Voždovac, KBC Bežanijska kosa, kao i Institutu za onkologiju i radiologiju.

 

„Drago nam je što smo i ove godine prilikom otvaranja novih i reotvaranja postojećih dm drogerija nastavili da doniramo sredstva ustanovama kojima je pomoć potrebna. Osim što je kompanija dm poznata po svojim principima odgovornog poslovanja zasnovanog na održivom razvoju, profesionalizmu zaposlenih i bogatom asortimanu, uvek se trudimo da negujemo i sferu dobročinstava i donacija. Veoma je važno da osluškujemo potrebe zajednice i ponosni smo na veliki broj humanitarnih aktivnosti koje naša kompanija sprovodi“, istakla je Jelena Jović, regionalni menadžer prodaje kompanije dm drogerie markt.

Pored raznovrsnog asortimana svetski poznatih brendova, na policama dm drogerija mogu se naći i proizvodi za negu, domaćinstvo, ishranu beba, omiljenih dm privatnih robnih marki kao što su Balea, Denkmit, alverde, ali i organska hrana dmBio, posebno pogodna za kupce sa specifičnim dijetetskim potrebama.

Kompanija dm trenutno posluje u 14 zemalja Evrope i broji preko 3.800 prodajnih objekata širom kontinenta i preko 66.000 zaposlenih.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!