Predstavljamo

Kompanija eFront - Odgovorni prema zajednici u kojoj posluju

Trag fondacija ove godine jubilarni, petnaesti put dodeljuje VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj ove prestižne nagrade je da prepozna i istakne kompanije, mala i srednja preduzeća i pojedince, koji su tokom prethodne godine podržali inicijative za opšte dobro na najdugoročniji i najefektniji način. VIRTUS nagrada dodeljuje se uz finansijsku podršku Evropske unije i Balkanskog fonda za demokratiju.

Prošle godine VIRTUS nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje pripala je kompaniji eFront d.o.o. iz Beograda, za programe podrške i osnaživanja dece i mladih bez roditeljskog staranja i u procesu napuštanja domske zaštite u Beogradu. Kompanija eFront, koja je deo kompanije BlackRock, u saradnji sa Centrom za pozitivan razvoj dece i omladine – CEPORA tokom 2020. godine, organizovala je više od 250 onlajn časova i sesija savetovanja u vezi sa zapošljavanjem za više od 130-oro dece.

Dodatno, zaposleni u kompaniji su, osim kupovine proizvoda štićenika organizacije „Centar Zvezda“, posvetili svoje vreme organizaciji onlajn prodajne izložbe i isporuke prodatih proizvoda kupcima, dok je za svaki volonterski sat svog zaposlenog kompanija organizaciji uputila novčanu donaciju. eFront je organizovao i brojne izlete i druženja sa decom bez roditeljskog staranja, ali i obezbedio stipendije za talentovane srednjoškolce u Beogradu

„Smatramo da je veoma važno da kompanija doprinosi razvoju zajednice u kojoj posluje. Taj doprinos može da se iskaže na više načina, od rešavanja konkretnih problema u određenoj opštini ili gradu, preko finansiranja projekata civilnih organizacija, do pokretanja filantropskih aktivnosti u cilju podrške ranjivim grupama stanovništva. Društveno odgovorno poslovanje je utkano u samu srž naše kompanije, a činjenica da naši zaposleni deo svog vremena poklanjaju filantropskim aktivnostima, kroz volonterski rad, čini nas veoma ponosnim”, izjavila je Mina Muždalo, Project Manager.

Konkurs za petnaestu VIRTUS nagradu za filantropiju otvoren je do 10. februara, a više informacija o propozicijama konkursa,  načinima prijavljivanja i sastavu žirija mogu se naći na sledećem linku: www.tragfondacija.org/virtus-nagrada

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!