Najava

Kompanija LG će predstaviti najnovije inovacije na IFA 2022

Na sajmu koji se ponovo “uživo“ održava, kompanija će predstaviti svoju viziju tehnologije, životnog stila i korisničkog iskustva.

Kompanija LG Electronics (LG) poziva potrošače iz celog sveta da u periodu od 2. do 6. septembra izbliza dožive najnovije inovacije na sajmu IFA 2022 u Berlinu. Pod sloganom Život, ponovo zamišljen (Life, Reimagined) - na štandu LG će se prikazati vizija kompanije i jedan sasvim novi pogled na tehnologiju, životni stil i korisničko iskustvo – predstaviće se brojni proizvodi koji postavljaju nove granice tehnološkog napretka, uz jedinstvena rešenja i usluge, osmišljenih tako da pruže korisničko iskustvo bez premca.

Kompanija LG se veoma raduje povratku u Berlin na IFA sajam, prvi put od 2019. godine. Vodeći evropski sajam potrošačke elektronike se opet (uživo) održava u nemačkoj prestonici posle dvogodišnje pauze i ponovo će oduševiti posetioce širom sveta.

Tokom trajanja IFA 2022 sajma, posetioci će biti u prilici da otkriju najnovije LG inovacije, kao i da saznaju kako ova kompanija zamišlja korisničko iskustvo na jedan potpuno nov način, a sve to na LG štandu u hali 18 berlinskog kompleksa Messe. Oni koji nisu u prilici da lično prisustvuju sajmu mogu da istraže LG štand preko LG Booth videa koji će biti postavljen na LG Global YouTube kanalu.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljade ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!