Poresko savetovanje

Kompanija Mazars organizovala Launch Celebration u Ambasadi Francuske u Beogradu povodom širenja poslovanja i otvaranja kancelarija u Srbiji

U ambasadi Republike Francuske sinoć je organizovan prijem za partnere i prijatelje francuske kompanije Mazars koja je tom prilikom ugostila preko 140 zvanica.

Ispred Francuske ambasade, šef ekonomskog odeljenja G.Fabrice Blazquez, pozdravio je prisutne i istakao da je uvek veliko zadovoljstvo da se dočekaju nove francuske kompanije u Srbiji, kako zbog razmene iskustava, prenošenja najboljih poslovnih praksi, ali i podrške trgovinskoj razmeni između Srbije i Francuske.

Zvanice je pozdravio i Kristijan Cinotti, Managing Partner ispred kompanije Mazars naglasivši da ovaj susret uglednih privrednika i menadžera još jedna je potvrda dugoročne ekspertize ove kompanije u svetu i regionu, i pozvao sve da uživaju u ostatku večeri i jedinstvenom ambijentu francuske ambasade.

 

Susret je organizovan sa ciljem da se proslavi početak rada ove kompanije u Srbiji, koja u svetu zapošljava preko 45.000 ljudi, i već godinama uspešno posluje na području Adria regije, i oslanjajući se na snažnu ekspertizu kancelarija u Sloveniji, Hrvatskoj gde imaju preko 130 zaposlenih, kao i celoj CEE regiji, te je otvorila kancelarije i u Srbiji gde trenutno zapošljava mladi i agilni rastući tim od 25 stručnjaka sa tendencijama da do kraja godine duplira broj zaposlenih.

Mazars je vodeća međunarodna revizorska, poreska i savetodavna firma. Delujući kao udruženo partnerstvo, rade kao jedan integrisani tim, koristeći stručnost, veštine i kulturološko razumevanje, pružajući izuzetne i prilagođene usluge u reviziji i računovodstvu, kao i poreske, finansijske savetodavne i konsultantske usluge.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!