Svet građevinarstva-nekretnina

Kompanija WIENERBERGER generalni sponzor Međunarodnog sajma građevinarstva

Međunarodni sajam građevinarstva (SEEBBE), 46. po redu, održava se od 27. do 30. aprila u Beogradu, čiji je generalni sponzor kompanija Wienerberger. U 6 sajamskih hala i otvorenom prostoru nastupiće veliki broj izlagača iz 23 zemlje, odnosno svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači i distributeri.

Specijalizovana manifestacija građevinske industrije tokom četiri dana pružiće uvid u niz novih trendova i tehnologija, obuhvatajući sve oblasti građevinarstva, od istraživanja terena i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata. Izlagački program obuhvatiće proizvode i usluge, od postavljanja podnih obloga kao što su keramičke i betonske ploče do pokrivanja krova najkvalitetnijim i najmodernijim sistemskim rešenjima. Ekološki materijali, izvori obnovljive energije i gradnja i dizajn koji su u harmoniji sa prirodnim okruženjem, sve su interesantniji za struku i posetioce ovakvih manifestacija.

„Kao generalni sponzor 46. Međunarodnog sajma građevinarstva, na najvećem štandu do sada svojim kreativnim nastupom i ponudom inovativnih rešenja kompanija Wienerberger predstaviće pregršt sistema za kuće i zgrade, najkvalitetnijih na tržištu Evrope. Ukoliko posetite štand Wienerberger-a u Hali 2 očekuje Vas nešto do sada neviđeno kada je reč o samom sajamskom izlaganju, jer kompanija kontinuirano radi na pomeranju granica i u ovom segmentu. Posetioci će tokom četiri dana imati prilike da uživaju u nezamenljivoj sajamskoj atmosferi, kao i da se bliže upoznaju sa sistemima za uređenje dvorišta (Behaton i ploče za popločavanje Semmelrock), inovativnim sistemima zidanja bez maltera (Termo blokovi vrhunskih izolacionih sredstava Porotherm), sistemima cevi, grejanja, hlađenja i regulacije voda (plastične i keramičke cevi Pipelife), fasadnim sistemima klinker kvaliteta (fasadne listele i cigle Terca), krovnim sistemima (glineni crep vrhunskog kvaliteta kao i sistemska oprema za krov Tondach), kao i Tondach krovnim prozorima izuzetnih karakteristika. Važan aspekt našeg poslovanja predstavlja održivost, pri čemu naša kompanija ispunjava najviše standarde u pogledu efikasnosti i uticaja na životnu sredinu, te ćemo posetiocima predstaviti brojne eko proizvode vrhunskog kvaliteta“, izjavio je Nikola Isakov, marketing menadžer za centralni Balkan kompanije Wienerberger.

Tokom sajamskih dana svim učesnicima i poslovnim posetiocima na raspolaganju će biti B2B poslovni portal, kao i usluga B2B sastanaka. Sve novitete i uključenja uživo mogu se pratiti na digitalnim kanalima Wienerberger-a. Takođe, više informacija o samoj kompaniji možete potražiti na www.wienerberger.rs

 

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!