Marketing

Konkurs za tradicionalna UEPS priznanja otvoren do 6. decembra

UEPS-ov tradicionalni konkurs za 2019. godinu ušao je u drugu, završnu fazu. Prvi ciklus ranih prijava radova kojim su članice mogle da apliciraju s popustom, rezultirao je prijavom najvećeg broja radova u istoriji ovog nadmetanja.

I ove godine u Udruženju za tržištne komunikacije Srbije su, na osnovu iskustvenih saznanja sa prethodnih konkursa i sugestija dobijenih od članica, redefinisali kategorije, prilagodivši ih aktuelnim trendovima i potrebama onih koji stvaraju. Nagrade se dodeljuju u 17 kategorija, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija marketinška rešenja u protekloj godini.

Specijalna priznanja za najbolji copy, najbolju art direkciju, režiju, komponovanu muziku, uvrštena su u redovne kategorije. Na svečanoj dodeli, pored dodele priznanja po kategorijama, proglasiće se i Agencija i Oglašivač godine, a biće dodeljen i Grand Prix na osnovu ukupne uspešnosti na konkursu.

Dodela prestižnih priznanja, među kojima su nagrada Dragan Sakan, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rešenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti, kao i prethodnih godina, biće upriličena na svečanosti povodom Dana UEPS-a. Kao i prethodnih godina, žiri će činiti kreativni direktori uz podršku account menadžera i strateških planera.

Prijave radova primaju se najkasnije do 6. decembra 2019. godine. Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular, možete pogledati na sledećem linku!

 

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!