Trgovina

LIDL otvorio 35 prodavnica u Srbiji

Otvorena je jubilarna deseta „Lidl“ prodavnica u Beogradu u Vojvođanskoj 117, kao i druga u Novom Sadu, na adresi Jovana Hranilovića 50. Sa najnovijim otvaranjima, građanima Srbije su najbolji odnos cene i kvaliteta i jedinstveno iskustvo kupovine dostupni u Lidlu na čak 35 lokacija, u 24 grada širom zemlje.

„Nakon proslave rođendana u kome smo potrošačima poklonili nagradnu igru, sa pojačanjem u vidu dve nove prodavnice i novim timovima, ulazimo u vreme prazničnog raspoloženja. Pravovremena i jednostavna kupovina, učiniće odabir poklona i pripreme za svečane trpeze manje stresnim, a uz Lidl i pre svega, jeftinijim“, izjavila je rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Već tradicionalno, potrošače u novootvorenim prodavnicama očekuju slavljenički popusti i akcije. Dodatno, posebnu pažnju potrošača od ovog četvrtka u svim Lidlovim prodavnicama privući će Deluxe asortiman, idealan za periode praznovanja, jer nudi specijalitete prvoklasnog kvaliteta i nesvakidašnjih ukusa.

Za većinu ljudi sezona praznika je puna užurbanih priprema i nepredviđenih situacija. Ali, uz Lidl pretpraznična sezona biće puna uživanja, jer Deluxe proizvodi donose izbor slanih i slatkih jela za bogato ukrašenu prazničnu trpezu, uz povoljne cene. Domaćini mogu da se raduju opuštenim praznicima, jer za svakoga ima ponešto, od tradicionalnih jela do nesvakidašnjeg menija za one koji su spremni da isprobaju nove ukuse.

Lidl svojim potrošačima prvoklasne specijalitete čini dostupnim i ostavlja im više vremena za uživanje sa porodicom, a ovi proizvodi biće u ponudi dok traju zalihe.

Radno vreme svih Lidl prodavnica, uključujući i dve nove, je od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji, a ovo radno vreme će važiti i na Dan primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra.

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019. 

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 35 prodavnica u 24 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!