Marketing

Marketing je mrtav, živeo marketing!

UEPS s velikim zadovoljstvom najavljuje susret sa višestruko nagrađivanim stručnjakom impresivne karijere, koja ga je vodila od Sarajeva preko Praga sve do Njujorka, u kojem sada radi kao Global CEO Universal McCann – jedne od najvećih globalnih kreativnih i medijskih agencija.

Imajući u vidu priznanja koja je do sada osvojio, globalne projekte na kojima je radio, kao i do sada ostvarene rezultate – sigurni smo da ćete iskoristiti priliku da čujete priču “Marketing je mrtav – živeo marketing!” Saše Savića.

Vidimo se 21. aprila!

Saša Savić je višestruko nagrađivani stručnjak impresivne karijere.
U proteklih 25 godina vodio je neke od najvećih američkih i svetskih oglasnih agencija, i radio na projektima za globalne brendove Coca-Cola, Microsoft, Mastercard, Uber, Sony, Procter & Gamble, i mnoge druge.
Dva puta proglašavan marketinškim menadžerom godine u SAD.
Agencije koje je vodio su pet puta proglašavane za najbolje u Americi, odnosno na globalnom tržištu.

Od februara 2023. godine radi na poziciji Global CEO Universal McCann, jedne od najvećih globalnih medijskih i oglasnih kompanija.

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!