Projekti

Najveći onlajn „makeup show“ u Srbiji: Pripremite se za dm Pretty Face

U četvrtak 30. septembra od 20 časova internet zajednicu očekuje nezaboravan šou program.

Taj program će moći da se prati putem onlajn striminga na sajtu dmprettyface.online-event.rs. Ovo jedinstveno „makeup“ nadmetanje organizuje drogerijski lanac dm drogerie markt, sa ciljem da pruži podršku talentovanim i neafirmisanim šminkerima i omogući im zasluženi plasman u javnosti.

Među više od stotinu prijava, stručni žiri odabrao je sedam finalistkinja, koje su dobile priliku da se takmiče i pokažu svoj talenat široj zajednici. Uz mentorstvo najboljih domaćih šminkera, takmičarke će prikazati „glam up“ izdanja koja će da budu njihov put do titule „dm makeup zvezda“! Za ovu titulu one će se boriti u bojama sedam brendova: L’Oreal, Maybelline, Max Factor, wet n wild, Bourjois, Aura i trend IT UP.

Publiku će kroz takmičenje voditi dobro poznata lica - Marija Kilibarda, koja će u dm studiju dočekati eminentne ličnosti iz sveta šminke, a iz bekstejdža podršku će joj pružati Dunja Jovanić. U ulozi žirija naći će se glumac Luka Raco, glumica Dragana Mićalović i influenserka Bojana Kostić. Oni će, zajedno uz glasove publike, da izaberu pobednika ovog „bjuti“ nadmetanja.

Osim uživanja u sjajnom zabavnom programu, gledaoci koji budu pratili video striming takmičenja imaju priliku da osvoje vredne poklone koje je pripremila kompanija dm.

Ovo glamurozno veče publika će moći da prati uživo putem video linka, koji će potom ostati dostupan 30 dana.

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!