Trgovina

Najveći svetski maloprodajni sportski lanac “Decathlon” dolazi u Srbiju

U Srbiju dolazi najveći svetski maloprodajni sportski lanac “Decathlon”, koji je prisutan u preko 40 zemalja, sa preko 1.350 prodavnica. U partnerstvu sa BIG CEE grupom, otvara svoju prvu prodavnicu u drugom kvartalu 2019. godine.

Direktor BIG CEE Srbija Robert Yahav najavio je da će “BIG Fashion Beograd” biti proširen i poboljšan komercijalnom, stambenom i poslovnom zonom pod imenom “BIG Fashion Park”.

Nova prodavnica “Decathlon” biće vodeći zakupac u okviru novog projekta ukupne površine od 200.000 kvadratnih metara. Komercijalni prostor od 50.000 kvadratnih metara, 800 stambenih jedinica i preko 2.000 parking mesta, biće pešačkim mostom povezani sa postojećim “BIG Fashion” tržnim centrom.

“Decathlon” trenutno zapošljava više od 80.000 ljudi širom sveta. Ono što ga čini jedinstvenim jeste njegova inovacija u koncepciji i proizvodnji proizvoda s neverovatnom cenom i kvalitetom, koji su grupisani u jednu veliku porodicu pod imenom Passion brendovi. Sa više od 50 Passion brendova, opremom za preko 70 sportova u jednoj prodavnici, “Decathlon” zadovoljava potrebe svakog sportskog entuzijaste, bilo da je početnik ili profesionalac u pitanju.  

Passion brendovi su rezultat više od trideset godina neumornog rada i inovacija u sopstvenim istraživačkim i razvojnim centrima kompanije “Decathlon”, osiguravajući pod strogim nadzorom kvalitet svih proizvoda, sa brojnim patentima i inovacijama, dok sama kontrola celokupnog procesa proizvodnje osigurava neuporedive cene. Passion brendovi su dostupni samo u prodavnicama “Decathlon”, a nude širok spektar inovativnih, visoko kvalitetnih proizvoda namenjenih svima - od rekreativaca i profesionalaca do cele porodice.

“Decathlon” Beograd predstavlja prvi korak u ekspanziji kompanije na srpsko tržište. Prostiraće se na 3.700 kvadratnih metara i doneće potpuno novo sportsko iskustvo u Beograd, sa preko 70 sportova pod jednim krovom.

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!