Svet građevinarstva-nekretnina

NEPI Real Estate Project One dobitnik HOF nagrade za projekat izgradnje šoping centra Promenada

HOF nagrada se dodeljuje svake godine najboljim kompanijama, pojedincima i projektima u Centralnoj i Istočnoj Evropi u sferi građevine.

Na nedavnoj dodeli HOF nagrada u Marriott hotelu u Pragu, Češka, nagrada za razvoj maloprodajnog građevinskog objekta je dodeljena kompaniji NEPI Real Estate Project One za projekat šoping centra Promenada u Novom Sadu.

 

Šoping centar Promenada je najveći objekat ovakvog tipa u Srbiji, čija ukupna izgrađena površina iznosi 150.000 kvadratnih metara, od kojih  čak 48.000 kvadratnih metara predstavlja prostor za izdavanje. O veličini ovog projekta govori i podatak da ukupna investicija kompanije NEPI Rockcastle, vodeće investicione kompanije koja se bavi komercijalnim nekretninama u Centralnoj i Istočnoj Evropi, do danas iznosi čak 130 miliona evra. Pored raznovrsnog sadržaja i novih brendova, ovaj objekat je takođe doneo i više od 1500 novih radnih mesta Vojvođanima.

 

HOF nagrade se dodeljuju od strane Roberts Publishing Media grupe, izdavača vodećeg časopisa u segmentu nekretnina i građevine koji obuhvata region Centralne i Istočne Evrope. Uz skoro 160 nominacija ove godine i liste koja uključuje neke od najvećih projekata u regionu, HOF nagrada predstavlja značajan uspeh za NEPI Real Estate Project One.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!