Marketing

Objavljen konkurs UEPS-a za tradicionalna godišnja priznanja: opet smo na UEPS-u

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije koje u ovoj godini baštini 62 godine postojanja, objavilo je Konkurs za tradicionalna godišnja Priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima.

Priznanja se dodeljuju za ostvarene radove u struci koji su nastali od 1. decembra 2021. do zaključenja ovogodišnjeg konkursa. Nagrade se ove godine dodeljuju u 18 kategorija, sa potkategorijama, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u oblasti tržišnih komunikacija. 

Dodela prestižnih priznanja, (nagrada Dragan Sakan, Grand Prix, Agencija godine, Oglašivač godine, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rešenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti) kao i prethodnih godina, biće upriličena na svečanosti povodom Dana UEPS-a.

O tome ko će dobiti ovogodišnje prestižne UEPS nagrade odlučivaće stručni žiri koji čine priznati i ugledni profesionalci iz kreativnih, PR, digitalnih agencija, produkcijskih kuća i kompanija iz Srbije i regiona. Njihova imena biće objavljivana u narednim danima, tokom trajanja konkursa.

“Iza nas su već tri veoma teške godine, koje su bile veliki izazov za struku. Uprkos ograničenjima, u prethodnom periodu realizovane su brojne zanimljive i inovativne kampanje, vredne pažnje, kako stručne, tako i šire javnosti. Verujemo da će takvih kampanja biti i na ovogodišnjem konkursu koji će biti prilika da još jednom proverimo i ocenimo razvoj i napredak struke”,  rekla je Stana Šehalić, generalni sekretar UEPS-a, najstarijeg strukovnog udruženja u Srbiji.

Prijave radova primaju se najkasnije do 9. decembra 2022. godine.

O uslovima ovogodišnjeg konkursa više na linku

https://ueps.org.rs/dan-uepsa/formular-za-prijavu-radova-za-priznanje-ueps-a-2022/

 

 

 

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!