Energetika

Otvorena nova EKO benzinska stanica u Zemunu

Kompanija EKO Serbia, članica poslovne grupacije Hellenic Petroleum, proširila je svoju mrežu za još jednu, 56. servisnu stanicu. Nova servisna stanica se nalazi u ulici Marije Bursać 50, u Zemunu i izgrađena je u skladu sa najsavremenijim tehnološkim, bezbednosnim i ekološkim standardima.

Novi objekat se odlikuje redizajniranim izgledom, koji je, sa svim ostalim sadržajima, još više prilagođen zahtevima i očekivanjima vozača. Vozačima su na raspolaganju prepoznatljiva goriva visokog kvaliteta, premium kategorije – Disel Double Filtered i visokooktanski benzin, EKO Racing 100, kao i Ekonomy goriva i TNG.

Ono što EKO mrežu čini jedinstvenom jeste usluga koju pružaju njihovi zaposleni, kao i program lojalnosti - EKO Smile klub - sada još bliži vozačima koji žive i rade u ovom delu Beograda.

 

Uz moderno opremljen market, besplatan internet, svežu kafu vrhunskog kvaliteta, besplatnu proveru automobila, koji su samo deo ponude koja je dostupna svim vozačima 24 sata dnevno, nova benzinska stanica će uskoro postati omiljeno mesto svih vozača.

Prilikom svečanog otvaranja, Panagiotis Loukas, generalni direktor EKO Serbia kompanije, izjavio je: „U skladu sa našom poslovnom politikom, nastavljamo da širimo maloprodajnu mrežu u Srbiji. Otvaranje nove benzinske stanice u godini kada EKO Serbia obeležava 20 godina od osnivanja, predstavlja najbolju potvrdu da kompanija ima dugoročne planove za razvoj poslovanja u Srbiji. Konstantno radimo na postavljanju visokih standarda u poslovanju i pružanju najboljih usluga našim kupcima. Promene koje unosimo rezultat su novih trendova, zahteva tržišta, napretka tehnologije i ciljeva kompanije da ponudi vrhunske, inovativne i konkurentne energetske proizvode i usluge“.

Ovaj događaj je svojim prisustvom uveličala i Njegova ekselencija Georgios Diakofotakis, ambasador Grčke u Srbiji. Otvaranju su prisustvovali i srpski olimpijci, Andrea Arsović, prva na rang listi Svetske streljačke federacije za vazdušnu pušku i Dejan Majstorović, svetski šampion u basketu 3x3. To predstavlja potvrdu prijateljstva, koje je proisteklo iz dugogodišnje saradnje kompanije EKO Serbia i Olimpijskog komiteta Srbije.

 

„EKO Serbia godinama ulaže u sport, podržava Olimpijski komitet Srbije i naš je partner od poverenja. Naša saradnja je uvek bila izvanredna, posebno, jer je jedna od mnogih vrlina kompanije EKO Serbia maksimalna posvećenost i briga o ljudima, a takav pristup negujemo i mi u odnosu prema sportistima i trenerima“, rekao je Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Očekujemo sve vozače na našoj novoj benzinskoj stanici u Zemunu.

O EKO SERBIA A.D.

Kompanija EKO SRBIJA a.d. je članica poslovne grupe Hellenic Petroleum, energetskog lidera u Grčkoj i regionu jugoistočne Evrope i investira ne samo u rafinerije već i u električnu energiju, obnovljive izvore energije, prirodni gas i istraživanje nafte i gasa. Od svog osnivanja 2002. godine, kompanija je u Srbiji uložila više od 100 miliona evra, posluje kroz mrežu od 56 benzinskih pumpi pod brendom EKO, koji nesporno predstavlja sinonim za pouzdanost, kvalitet i vrhunsku uslugu. Glavni ciljevi grupe su da postigne vodeću poziciju inovativnog međunarodnog lidera u oblasti energetskog poslovanja, da bude prvi izbor potrošača nudeći proizvode i usluge vrhunskog kvaliteta, bezbedne uslove rada, uz poštovanje okoline i svojih potrošača, istovremeno dajući društveni doprinos zajednici.

 Autor fotografija: Marko Rupena

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!