Marketing

Počele prijave za Young Lions Srbija 2019.

Najbolji od najboljih imaju šansu da osvoje nagradu i predstavljaju Srbiju na globalnom takmičenju u Kanu.

Učestvujte na jedinom takmičenju za mlade profesionalce – Young Lions Srbija.

Ove godine takmičenje će se realizovati u Digital, Print  i Media.

I ove godine mogu se takmičiti mladi profesionalci, takođe u timovima od dvoje. Pobednički tim koji osvoji Grand Prix dobija nagradu – plaćene troškove puta, smeštaja i kotizacija za festival Cannes Lions 2019, koji se od 17. do 21. juna održava u Francuskoj.

Potpuno odvojeni od svojih senior direktora i klijenata, takmičarski timovi sastavljeni su od dvoje mladih profesionalaca do 30 godina starosti. Takmičari će imati priliku da se u sklopu Young Lions takmičenja dokažu na nacionalnom, ali i svetskom nivou, predstavljajući Srbiju na međunarodnom Young Lions takmičenju u Kanu, gde će snage odmeriti s kolegama iz čitavog sveta.

Young Lions Srbija nije samo izazovno takmičenje za mlade, već i projekat humanitarnog karaktera. Klijent Young Lions takmičenja je neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva kojoj se svi proizvedeni materijali od strane takmičara daju na korištenje bez nadoknade.

Takmičarski timovi svih kategorija zajedno pristupaju briefu neposredno pre početka takmičenja, a identitet  klijenta je nepoznat sve do tog trenutka. Takmičari znaju samo da je reč o humanitarnoj ili neprofitnoj organizaciji civilnog društva. Identitet klijenta, njegove ciljeve, strategije i ciljanu publiku na briefingu predstavlja jedan od članova organizacije/klijenta za kog se radi kampanja.

Takmičarski timovi mogu se prijaviti do 8. aprila 2019. godine putem obrasca dostupnog na:  

http://canneslions.rs/#firstPage

 

Raspored takmičenja:

•  10.04.2019. - početak takmičenja i briefing.

•  11.04.1019. - kraj takmičenja.

•  12 04.2019 -15.04.2019.- žiriranje.

•  18.04.2019.- proglašenje pobednika.

 

 

 

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!