Svet građevinarstva-nekretnina

Počinju radovi na stambenoj zgradi BW Terraces

Belgrade Waterfront i domaća građevinska kompanija Starting objavili su početak saradnje na izgradnji zgrade BW Terraces, koja će zahvaljujući jedinstvenim arhitektonskim rešenjima u kojima dominiraju prostrane terase, desnu obalu Save učiniti još atraktivnijom za stanovanje. Kompanija Starting specijalizovana je za objekte visoke i niske gradnje, a u portfoliju ima više od 280 uspešno realizovanih projekata.

Obuhvatajući oko šestine ukupne površine stana, prostrani balkoni BW Terraces omogućavaju stanarima da maksimalno iskoriste prirodnu svetlost i pružaju im jedinstven pogled na reku, Kulu Beograd ili panoramu prestonice. BW Terraces se odlikuje i drugim izuzetnim karakteristikama, među kojima su ponton za čamce na delu obale ispred zgrade, zatvoreni bazen sa izlazom na uređeni travnjak, teretana sa staklenim zidovima, prostor za jogu, ali i neposredna blizina Kule Beograd, najveće šoping, zabavne i gastronomske destinacije u regionu Galerije Belgrade, brojnih lokala, kafića i restorana, pešačkih i biciklističkih staza.

„Uvek nam je posebno zadovoljstvo kada u okviru Belgrade Waterfront-a angažujemo domaće kompanije čiji je kvalitet već dokazan na projektima na kojima su prethodno bile angažovane. Saradnja sa kompanijom Starting predstavlja novi korak u jačanju domaće građevinske industrije, ali i veoma važan korak u realizaciji jedinstvenog „al fresco“ životnog stila u okviru Belgrade Waterfront-a, koji omogućava da se na savršen način provede vreme u opuštanju, druženju sa porodicom i prijateljima, pa čak i radu na otvorenom, bez napuštanja komfora svog doma“, rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.  

Kao arhitektonsko rešenje renomirane međunarodne kompanije za dizajn, inženjering i urbanističko planiranje RMJM, BW Terraces će budućim stanarima pružiti obilje prirodne svetlosti i osećaj prostranosti, sa visinom plafona od 2,8 metara.

 „Sa posebnim zadovoljstvom ulazimo u izgradnju BW Terraces, zgrade koja će našim sugrađanima pružiti vrhunski kvalitet stanovanja. Zahvalni smo na prilici da budemo deo procesa ulepšavanja Beograda i vraćanja prestonice na reke“, istakao je Nikola Trivić direktor kompanije Starting d.o.o.  

Za dodatne informacije o stambenim zgradama, registraciju za zainteresovane kupce ili druga pitanja o ponudi Belgrade Waterfront-a, posetite belgradewaterfront.com.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!