Uspešno se bavila poslovima u prodaji u nemačkoj i tada je došla u kontakt sa vodećom svetskom metodologijom za lični i profesionalni razvoj – Neurolingvističko programiranje (NLP), što za nju postaje „ljubav na prvi pogled”. Pomoću NLP-a postiže izvanredno dobre rezultate u prodaji i vrlo brzo stiče rukovodeću poziciju.

Pošto u Srbiji ova metodologija nije bila poznata do tada, iz velike ljubavi prema svojoj zemlji i NLP-u, odlučuje se, za to vreme, na neverovatan potez, da dâ otkaz na rukovodeću poziciju i donese ovu izvanredno korisnu metodologiju u Srbiju.

Godine 2004. počinje sa prvim profesionalnim NLP treninzima na srpskom jeziku za top menadžere. 2006. osniva prvi NLP Institut, a 2008. i prvu Coaching Akademiju u Srbiji. Na svom Institutu u Beogradu nudi profesionalne NLP edukacije nakon kojih se dobijaju internacionalno priznati sertifikati.

Posle niza specijalizacija širom sveta kod najpriznatijih NLP stručnjaka i na najboljim NLP Institutima, sertifikovna je kao International NLP Master Trainer i potpredsednik je European Coaching Association – ECA. Godinama uspešno podučava Neurolingvističko programiranje i prenosi svoje znanje i iskustvo kompanijama i pojednicima, čime doprinosi efikasnijem poslovanju, kvalitetnijoj komunikaciji i naprednijem načinu života u Srbiji.

Slavica ima jedinstveni stil podučavanja gde koristi primere iz prakse, metafore, humor i pitanja te učenje sa njom predstavlja prefinjeno iskustvo koje se preliva na sve oblasti života. Godinama saradjuje sa renomiranim svetskim imenima iz ove oblasti i rado je viđena kao gost predavač na NLP i Coaching institutima širom sveta.

Njeni inspirišući i motivišići članci i kolumne na temu kako postati uspešan i srećan koristeći se saznanjima iz Nauke Ličnog Prosperiteta, su probudili veliko interesoanje kod čitaoca. Zato je Slavica napisala i knjigu ”NLP u svakom uspehu mirođija” – vodič za uspeh kojim želi da inspiriše ljude da ostvare svoje snove, postanu najbolja verzija sebe i da žive srećno, uspešno i okruženi ljubavlju.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!