Profil Kompanije

Certus Consulting je kompanija koja se bavi investiciono-finansijskim i strateškim savetovanjem sa iskustvom na domaćem tržištu od 2004. godine i uspešno sprovedenim transakcijama u vrednosti od 1,6 mlrd evra.

Certus Consulting pruža savetničke usluge iz oblasti investicija i finansija (transakcije spajanja i preuzimanja, prikupljanje kapitala, aranžiranje zaduživanja, izrada investicionih i finansijskih analiza i studija, izrada poslovnih planova i procena kapitala), menadžment savetovanja (izrada korporativnih strategija, operativno restrukturiranje, unapređenje performansi, finansijski menadžment i drugo) i poreskog savetovanja privrednim društavima iz privatnog i javnog sektora, investicionim fondovima i državnim institucijama u Srbiji i u regionu jugoistočne Evrope.

Certus Consulting, osim što je pažljivo selektovao svoj tim, u kome je pomešano iskustvo i ambicija, obrazovni profili, međunarodna iskustva i interesovanja, je razvio i sopstvene metodologije rada i analitičke alate što zajedno omogućava profesionalno pružanje usluga savetovanja svakom klijentu.

Certus je i lokalni partner vodećim globalnim investicionim bankama i menadžment konsalting kompanijama, a koristeći naše bogato iskustvo i inovativni pristup potrebama naših klijenata osmislili smo i izveli relativno veliki broj pionirskih transakcija i projekata menadžment savetovanja.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!