Socijalno preduzetništvo

Postani deo In Centar zajednice!

In Centar je inovativna i jedinstvena platforma za socijalno preduzetništvo, koja svojim delovanjem podržava razvoj socijalnog preduzetništva i društveno odgovornog poslovanja.

In Centar doprinosi profesionalnom razvoju pojedinaca i organizacija u cilju rasta njihovog preduzetničkog potencijala. Samu podršku sprovodi kroz svoje usluge coworkinga, besplatnih konsultacija, prostora za organizaciju događaja, virtuelnih kancelarija, treninga i obuka. Verujemo da međusobnim povezivanjem pojedinaca, organizacija i kompanija možemo zajedno doći do odgovornog društva. Saradnjom sa  In Centrom različiti akteri  postaju  društveno odgovorni, a pojedinci ostvaruju značajnu ulogu u oblasti društvenog aktivizma.

Naše usluge kreirane su tako da ostvaruju bitan društveni cilj. In Centar je lociran u samom centru grada u ulici Cara Lazara 5-7. Prostor je  moderan, inspirativan za saradnju i zajedničke preduzetničke akcije. Uređen je tako da bude kompletno pristupačan i centralno mesto okupljanja nevladinog, poslovnog sektora, kao i sektora socijalnog preduzetništva sa ciljem izgradnje zdravog, inkluzivnog društva.

Ako je vaš stil poslovanja nezavistan, ali istovremeno volite da delite poslovne prostorije i energiju sa istomišljenicima, onda je coworking usluga In Centra pravi izbor za vas. Otvorenost, zajedništvo, produktivnost i saradnja su samo neke od prednosti  coworking poslovanja u In Centru.

Coworking ima stopu rasta od 400% godišnje. Trenutni podaci govore da će do 2020. godine čak 40% radne snage biti coworkeri, a čak 70% ispitanika se oseća zdravije, sa smanjenom dozom stresa, od kad radi u coworking prostoru. To proizilazi iz činjenice da je rad daleko manje formalan. Srbija danas ima oko 20 coworking prostora. In Centar je pet friendly, ima profesionalno osoblje, poseduje opremu visokog kvaliteta, a coworkeri su preduzetnici iz raznih branši, što doprinosi atmosferi i radu klijenata.

Osnivanje In Centra podržali su Forum mladih sa invaliditetom, Centar za razvoj inkluzivnog društva, UG Evo Ruka, UG Perspektive i UG Novi dan.

IN centarhttp://incentar.org

Naša strategija usmerena je ka socijalnom preduzetništvu, ostvarivanjem sinergije izmedju održivosti i profitabilnosti poslovanja.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!