Ljudski resursi

Predstavljanje nove EDUardo On-line Business simulacije

Nalazimo se u eri koja je okrenuta ka novim inovacijama, koja nudi pregršt aplikacija koje pomažu u svakodnevnom životu.

Većina bi se složila da tehnološke inovacije imaju više prednosti nego mana, a mi vam sa zadovoljstvom predstavljamo jedinstvenu platformu koja može pomoći vašem biznisu u dostizanju višeg nivoa poslovanja!

U prostorijama H.art development centra, 5. jula će svi prisutni imati priliku da se samostalno upoznaju i isprobaju demo verziju EDUardo Online Business simulacije!

Ciljna grupa za korišćenje?

Ova plaftorma je primenjiva u online učenju i u proceni pojedinaca, a oblasti koje pokriva su rukovođenje, marketing, preduzetništvo, finansije,…

Ključne karakteristike?

- Učesnici vode novootvoreni online biznis, tzv. start up kompaniju

- Cilj je da se poslovanje pokrene, da se stekne što više korisnika, te da se postigne stabilno poslovanje

- Samostalno se donose odluke koje se tiču razvoja start up-a, cene proizvoda, ciljne grupe kao i raznovrsnih prodajnih poteza kako bi se povećao market share

- Igra se za period od 12 meseci, a nakon završetka svakog meseca dobijaju se detaljni statistički i marketinški izvešaji o stanju na tržištu

- Simulacija verno i realno prikazuje kompleksnost procesa upravljanja poslovanjem.

Kome može biti korisna?

Ovakav tip simulacije poslovanja može biti posebno značajan za firme iz IT sektora, kao i za sve kompanije koje se bave bilo kojim aspektom poslovanja putem interneta. Takođe, namenjena je internim trenerima i procenjivačima koji bi želeli da budu u toku sa aktuelnim edukativnim sredstvima.

Učešće je BESPLATNO, a prijave su u toku putem office@hart.rs i 065/210-75-02!

Prijavite se na vreme, jer je broj mesta ograničen!

Marija Lazova-Dombi

www.hart.rs

 

 

 

H.art Development Center D.O.O.http://www.hart.rs/

H.art je sertifikovani partner Blanchard International Serbia, time i zvanični predstavnik Ken Blanchard Companies programaza Srbiju, među kojima je i program Situaciono rukovođenje II.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!