Ljudski resursi

Predstavljanje Sim Team Online Business simulacije

Nije jednostavno izmestiti osobu iz njene (radne) pozicije, kako bi se sagledao rad različitih sektora unutar jedne kompanije. U realnosti, svako ima okvirnu sliku i stremi ostvarenju sopstvenih ciljeva, često ne razmišljajući kako će se njihov rad odraziti na druge sektore.

Mi posedujemo alat koji može pomoći vašoj kompaniji u menjanju ove perpektive. U prostorijama H.art Development centra, 28. septembra, svi prisutni će imati priliku da se upoznaju i samostalno isprobaju demo verziju Sim Team Simulacije poslovanja.

Predstavljamo moderan, sveobuhvatni on-line alat za treninge, tim bildinge i asesmente. Interesantna i verna realnosti, simulacija će vas smestiti u najrazličitije poslovne situacije. SimTeam simulacija nezavisna od industrije i stoga se lako prilagođava specifičnim namenama. Namenjena je internim trenerima i procenjivačima iz različitih oblasti poslovanja, koji bi želeli da budu u toku sa aktuelnim edukativnim sredstvima.

U H.art-u koristimo SimTeam kao zabavan način za ozbiljno učenje!

Simulacija zamišljena tako da pravi paralelu sa realnim poslovnim svetom, u kojoj timovi vode virtuelnu kompaniju koja se bori za svoje mesto na trzištu. Svako ima svoju ulogu i oblasti odgovornosti. Krajnji uspeh zavisi od doprinosa svakog člana tima ponaosob, kao i od zajedničke saradnje.

Doprinosi SimTeam simulacije

- Pomaže u razvijanju preduzetništva i sticanju šire slike kompleksnosti poslovanja

- Predstavlja pomoćni alat za praktičnu primenu i demonstraciju na različitim kursevima

- Asesment alat za procenu kompetenci

- Idealan za organizaciju timbildinga, s obzirom da može poslužiti i u procesu izgradnje timskih odnosa.

Učešće je BESPLATNO, a prijave su u toku putem office@hart.rs i 065/210-75-02!

Prijavite se na vreme, jer je broj mesta ograničen!

Marija Lazova-Dombi

www.hart.rs

 

 

H.art Development Center D.O.O.http://www.hart.rs/

H.art je sertifikovani partner Blanchard International Serbia, time i zvanični predstavnik Ken Blanchard Companies programaza Srbiju, među kojima je i program Situaciono rukovođenje II.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!