Društvo

Pronađen novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je novinar iz Bele Crkve Stefan Cvetković pronađen živ u širem centru tog mesta i bez vidljivih povreda.

U prisustvu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislava Gašića, Vučić je na vanrednoj konferenciji za novinare u Beogradu kazao da se Cvetković nalazi na ispitivanju u policiji i da mu, kako je rekao, "dlaka sa glave ne fali".

"Niko od nas gotovo da nije spavao prethodnih noći. Radili smo danonoćno i bili izloženi kao zemlja i ja kao predsednik, najžešćim mogućim napadima. Posle 30 sati teškog i napornog rada došli smo do najozbiljnijih rezultata. Stefan je u našim rukama, živ i zdrav. Pronađen je u veoma dobrom zdravstvenom stanju, bez vidljivih povreda", kazao je Vučić.

Novinar Stefan Cvetković nestao je u noći izmedju 13. i 14. juna u Beloj Crkvi. Lokalna policija je potvrdila da je njegov automobil pronađen parkiran sa otvorenim vratima i upaljenim svetlima.

Cvetković je u žižu javnosti dospeo pisanjem o ubistvu lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici.

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!