Saobraćaj i transport

“Qatar Airways” daje 100.000 besplatnih putovanja za medicinare širom sveta

Kompanija “Qatar Airways” poklanja 100.000 besplatnih avionskih karata za sve medicinske radnike sveta u znak zahvalnosti za njihovo herojsko zalaganje tokom pandemije.

Na taj način se kompanija zahvaljuje na, kako se navodi, herojskom činu zalaganja medicinskih radnika širom sveta, saopšteno je iz te avio-kompanije.

Besplatne karte će biti dostupne za rezervisanje od 12. do 18. maja ove godine.

Medicinski radnici se mogu prijaviti za ovu specijalnu ponudu na stranici qatarairways.com/ThankYouHeroes, tako što će popuniti formular i primiti specijalni promotivni kod, a na osnovu sistema "ko se pre prijavi".

Medicinski radnici iz celog sveta ostvaruju pravo na besplatne karte, a kako bi kompanija omogućila transparentan i pošten način dodele karata, svaka država će dobiti određeni broj karata, zavisno od populacije države, raspoređeno na period od sedam dana, od 12. do 18. maja, prenosi B92.

Svih 100.000 medicinskih radnika koji preuzmu promotivni kod, moći će da rezervišu do dve besplatne povratne karte u ekonomskoj klasi za bilo koju od dostupnih "Qatar Airways destinacija" - jednu za sebe i jednu sa saputnika.

Karte moraju biti rezervisane do 26. novembra i iskorišćene do 10. decembra 2020. godine. Karte su, kažu u ovoj kompaniji, potpuno fleksibilne sa neograničenim brojem promena destinacija i datuma putovanja bez ikakvih naknada.

Cena karte i naknada su pokrivene od strane “Qatar Airways”-a, dok se aerodromske takse moraju platiti, a ova ponuda je dostupna samo na letovima Qatar Airways-a.

Medicinski radnici koji mogu da ostvare pogodnosti su: doktori, medicinski tehničari, medicinske sestre, bolničari, farmaceuti, laboratorijski tehničari i medicinski istraživači, a važeća ID kartica od strane poslodavca mora biti priložena na aerodromu tokom prijave na let.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!