Mobilni uređaji

Rakuten Viber predstavio funkciju koja omogućava korisnicima pravljenje podsetnika u Mojim beleškama

Viber je omogućio lako pravljenje podsetnika u Mojim beleškama, uskladivši funkcije razmene poruka i podsetnika unutar iste aplikacije koja čuva privatnost svojih korisnika.

Rakuten Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za besplatnu i laku komunikaciju, predstavila je funkciju u Mojim beleškama koja omogućava korisnicima da prave podsetnike za obaveze i druga važna zbivanja. Pomoću ovog noviteta, korisnici će moći da imaju pregled nad svim svojim porukama i podsetnicima unutar iste aplikacije – lake za upotrebu i posvećene zaštiti njihove privatnosti.

Kako se život stalno ubrzava a prenatrpani planovi postaju još haotičniji usled promena nastalih kao rezultat izazova koje je nametnula pandemija, pravljenje podsetnika i spiskova obaveza postaje izuzetno važno kako bismo uspevali da kontrolišemo zbivanja u našoj svakodnevici. Treba se setiti svih tih rođendana, dalekih ispita, konferencijskih poziva – a to uopšte nije lako. Pomoću nove Viberove funkcije Podsetnika u Mojim beleškama, korisnicima će na istoj platformi biti na raspolaganju lako primenljiva rešenja kojima će moći da organizuju svoje vreme – kao i da razmenjuju poruke sa svojim kolegama, članovima porodice i prijateljima.

Korisnici aktiviraju ovu funkciju dugim pritiskom na bilo koju poruku u Mojim beleškama i odabirom opcije „Napravi podsetnik“. U nastavku biraju vreme, datum za podsetnik i da li će se on ponavljati – i podsetnik će se pojaviti na njihovom mobilnom telefonu u određeno vreme. Ovaj funkcija dopunjuje one koje su već prisutne u Mojim beleškama, koje omogućavaju korisnicima da:

- prave beleške za obaveze, događaje i druge svrhe

- označe svoje obaveze kao „obavljene“ i sakriju one koje su završene, i

- prosleđuju poruke iz četova sa drugim korisnicima u Moje beleške. Takve poruke će sadržati informaciju o tome iz koje prepiske su nastale, kako bi korisnik uvek mogao da prizove sadržaj četova.

“Prepoznali smo potrebu naših korisnika da kontrolišu zbivanja u njihovim životima i brzo se prilagođavaju novim okolnostima koje se često menjaju – iz minuta u minut. Zbog toga smo veoma srećni što predstavljamo ovu novu funkciju koja će im pomoći da usklade sve svoje poruke i podsetnike unutar iste aplikacije – lake za korišćenje, koja u potpunosti uvažava vrednost i važnost njihove privatnosti,“ izjavio je Ofir Ejal, glavni operativni menadžer Vibera.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!