Razvoj

Razvojni projekti i lideršip

Kontinuitet i doslednost u onome što radimo je važna stavka svakog progresa. To je jedan od razloga i zbog kojeg je H.art agencija svoju nišu našla u razvojnim projektima.

Razvojni  projekti  predstavljaju  kombinaciju treninga, koučinga,  HR konsaltinga  u  određenom  vremenskom periodu, a sa specifično definisanim dugoročnim ciljem razvoja.  Njima  prethodi  detaljna  procena  razvojnih potreba  kompanije  ili  učesnika  projekta,  a  tokom  i nakon razvojnog procesa se vrši praćenje i održavanje postignutih  efekata.  Iako je H.art do sada vodio više desetina razvojnih projekata, zapravo ne postoje dva ista projekta. Oni zavise i od polazne osnove (trenutnih veština, stavova, navika učesnika i njihovog okruženja) i od razvojnog cilja (onoga što je potrebno unaprediti da bi se postigao željeni poslovni uspeh) koji su u svakoj kompaniji drugačiji. Samim time su i sadržaj, metodologija, trajanje i dinamika, kao i resursi različiti. Ovakvi  “tailor  made”  projekti se  mogu  primenjivati  na  bilo  koju  oblast  razvoja, mada je H.art na tržištu prepoznat kao partner u razvoju veština rukovođenja i građenja lideršip kulture.

Razvoj lideršipa i razvoj ljudi u kompanijama nisu nešto što se dešava (niti rešava) preko noći, niti jednim izolovanim treningom. Kao što nećemo početi zdravije da živimo tako što jednom pojedemo zdrav obrok, tako nećemo postići dugoročne efekte kratkotrajnim događajem.

Razvijajte lideršip i ulažite u vaše ljude, oni su najsigurnije i najisplativije ulaganje.

Milica Paskulov

Trenerica / Kouč / HR konsultantkinja

H.art Development Center

www.hart.rs

H.art Development Center D.O.O.http://www.hart.rs/

H.art je sertifikovani partner Blanchard International Serbia, time i zvanični predstavnik Ken Blanchard Companies programaza Srbiju, među kojima je i program Situaciono rukovođenje II.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!