Omladinsko preduzetništvo

Registrujte startup - Virtuelna kancelarija In Centra

In Centar uslugom Virtuelne kancelarije (Virtual Office) omogućava da započnete poslovanje u Beogradu gde god da se nalazite u svetu.

Virtuelna kancelarija je idealna za predstavništva stranih firmi, startup, agencije, poslovne ljude koji nemaju sopstveni prostor za registraciju firme ili žele da se šire na nova tržišta.Ceo paket je osmišljen tako da umanji početne troškove poslovanja i omogući da napor usmerite na unapređenje biznisa

Na raspolaganju su dva paketa usluga – Virtu Smart & Virtu Bizz.

Virtu Smart paket usluga podrazumeva prijavu firme na adresu In Centra, u srcu Beograda u ulici Cara Lazara 5-7. Ova usluga obuhvata zakup adrese, dodelu poštanskog sandučeta i menadžment pošte, uz besplatne konsultacije u vezi sa izborom oblika registracije i razvoja poslovanja, a opciona usluga je predstavljanje firme na web stranici i social media kanalima In Centra.

Virtu Bizz paket je unikatan jer je cenovno skrojen tako da odgovara vašoj firmi i njenim realnim potrebama računovodstva I knjigovodstva, što znači da ne plaćate fiksnu cenu, već se ona kreira u zavisnosti od obima posla koji vaša firma napravi.  Pored ovoga, Virtu Bizz obuhvata celu Virtu Smart uslugu. Upitnik za Virtu Bizz paket možete popuniti na ovom linku.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

IN centarhttp://incentar.org

Naša strategija usmerena je ka socijalnom preduzetništvu, ostvarivanjem sinergije izmedju održivosti i profitabilnosti poslovanja.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!