Finansijske usluge

Robinhood platforma omogućava trgovanje bitkoinom i etereumom bez naknada

Robinhood aplikacija za mobilnu trgovinu je za prvu seriju korisnika svoje platforme od 22. februara omogućila trgovanje bitkoinom i ethereumom bez plaćanja dodatnih troškova i naknada.

Prvi korisnici koji pristupaju platformi bez provizije su oni, koji žive na teritoriji SAD-a, u Kaliforniji, Masačusetsu, Misuriju, Montani i Nju Hempširu. Predstavnici platforme su napomenuli da će se aplikacija postepeno razvijati i da će je podržati veći broj država.

U ovom trenutku, svi korisnici Robinhooda mogu pratiti tržište cena 16 različitih kriptovaluta, bez obzira da li imaju pristup digitalnoj imovini.

Kako je saopšteno 25. januara, glavni cilj pokretanja ove platforme za trgovanje kriptovalutama sa nultom tarifom bio je da se što više poveća broj novih kupaca.

Prema poslednjim podacima, trenutni broj kripto korisnika na ovoj platformi je sa četiri miliona dostigao cifru od preko 100 milijardi dolara.

Pored lansiranja kriptovalutne trgovine, Robinhood je aktivirao i Robinhood Feed, koji omogućava kriptovalutnim investitorima da diskutuju o tržištima kriptovaluta, trendovima i vestima.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!