Omladinsko preduzetništvo

Sajam omladinskog preduzetništva - 13. decembar 2017, 12:00

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, otvoriće Sajam omladinskog preduzetništva, manifestaciju koja se prvi put organizuje u Srbiji.

Na sajmu će se predstaviti više od 60 učesnika - mlada preduzeća, uspešne preduzetničke kompanije, habovi, institucije i nevladine organizacije, svi koji svojim aktivnostima doprinose razvoju preduzetničkog ambijenta. 

Učesnicima  Sajma omladinskog preduzetništva obratiće se i Nenad Popović, ministar bez portfelja zadužen za inovacije i tehnološki razvoj, Snežana Klašnja, pomoćnica ministra omladine i sporta, Azza El-Abd, direktorka misije USAID u Srbiji, Daniel Berg, direktor EBRD kancelarije za Srbiju,  Zoran Martinović, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje.

Cilj Sajma je da podstakne preduzetnički duh i preduzetničko razmišljanje kod mladih ljudi, kao i da im pruži sve neophodne informacije za pokretanje sopstvenog biznisa.

Svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa radom uspešnih preduzetničkih poduhvata, da prisustvuju stručno-edukativnim radionicama, prezentacijama programa za početnike u poslovanju, panel diskusijama na teme:

“Tehnologije kao podrška konvencionalnim biznisima” i “Kako bi trebalo da izgledaju programi podrške početnicima u poslovanju?”, kao i da se oprobaju u rešavanju studija slučaja koje će im zadati uspešne kompanije i partneri Sajma.

Sajam omladinskog preduzetništva, od 13. do 15. decembra, u hotelu Zira (Ruzveltova 35, Beograd) organizuje Privredni forum mladih u okviru projekta „Put mladog preduzetnika” podržanog i finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta, kao i uz pomoć USAID Projekta za konkurentnu privredu, Privredne komore Srbije i Ministarstva privrede Republike Srbije. 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!