Trgovina

Šampion dolazi: Sportski lanac Dekatlon otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji

Jedan od najvećih lanaca sportske opreme na svetu za nekoliko odana otvara vrata svoje prve prodavnice u Srbiji. Rasprostiraće se na preko 3.000 kvadratnih metara, a nudiće kompletnu opremu za čak 70 sportova.

Dekatlon, francuski sportski lanac sa tradicijom dugom preko četrdeset godina, otvara svoju prvu prodavnicu u Srbiji. Dekatlon je u više od 150 država sveta sinonim za sportsku opremu dostupnu baš svima – svim uzrastima, rekreativnim sportistima, sportistima početnicima, ali i ambicioznim i pasioniranim obožavaocima indoor i outdoor sportova.

I mnogim je baš Dekatlon omiljena destinacija za kupovinu sportske opreme, zbog koje se često zapute do Segedina, Temišvara, Budimpešte i drugih gradova u blizini ili im putovanja neizbežno uključuju i posetu Dekatlonu.  

Foto: Vladimir Arsenijević

Zato će da ih obraduje vest da im od 12. decembra za odlazak u Dekatlon neće biti potreban pasoš, već kupovinu mogu da obave u Beogradu i to kada god požele.

Veliko otvaranje najavio je i kantri menadžer Dekatlona, Mišel Kapler:

„Ulazak na novo tržište nam uvek predstavlja poseban izazov i odgovornost, ali smo takođe neizmerno srećni i ponosni što ćemo u Srbiju da donesemo jedno sasvim novo sportsko iskustvo. Sve je spremno za prve kupce, a nadamo se da će na preko tri hiljade kvadratnih metara ispunjenih opremom za sedamdeset sportova istinski da uživaju i pronađu nešto za sebe kako rekreativni, tako i profesionalni sportisti i to po cenama prihvatljivima svakom džepu.“ 

Sopstveni brendovi razvijeni u istraživačkim centrima kompanije

Osim vrhunskih brendova sportske opreme, Dekatlon nudi i  širok asortiman sportske opreme po pristupačnim cenama. U svojim prodavnicama nudi najveći broj sopstvenih brendova okupljenih pod zajedničkim imenom Passion brendovi, zbog čega može da ponudi cenovno povoljniju, a jednako kvalitetnu sportsku opremu.

 

Foto: Vladimir Arsenijević

Ono po čemu je Dekatlon poseban je činjenica da su inovacije srce njegovih projekata. U Dekatlonu žele da olakšaju pristup sportu i korišćenje sportskih proizvoda fokusirajući se na krajnje korisnike.

Slušanje i posmatranje ljudi prilikom aktivnosti u sopstvenom centru za istraživanje i razvoj u laboratorijama je način kojim prodajni asistenti, menadžeri proizvoda, dizajneri i inženjeri zamišljaju proizvod budućnosti - proizvod koji je praktičniji, udobniji, prijatniji i bezbedniji za korisnika.

Prvi Dekatlon će biti otvoren 12. decembra u BIG FASHION RETAIL PARKU, u sklopu kompleksa BIG FASHION tržnog centra koji se nalazi na adresi Višnjička 84 na Karaburmi. Od 12. do 14. decembra, Dekatlon je pripremio i posebne vaučere za kupce, kako bi im praznična kupovina bila još lepša.

 

Naslovna fotografija: Vladimir Arsenijević

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!