Projekti

Sektorski brzi sastanci za unapređenje saradnje

U petak, 01. marta 2024. godine, tri bilateralne poslovne organizacije: Nemačko-srpska privredna komora, Švajcarsko-srpska trgovinska komora i Francusko-srpska privredna komora započele su seriju sektorskih sastanaka, ovog puta u oblasti građevine i infrastrukture, a u cilju poslovnog umrežavanja firmi-članica, njihove bliže saradnje i ostvarivanja veće zajedničke konkurentnosti na budućim projektima.

Imajući u vidu ubrzan razvoj ovog sektora i njegov značaj za ostvarivanje održivog razvoja i promovisanje zelene gradnje, učesnici su imali priliku da razmene informacije i o inovacijama u ovoj oblasti tokom 12 brzih poslovnih sastanaka, kao i tokom koktela koji je upriličen po završetku sastanaka. Organizatori su istakli sledeće: ''Unutar svakog sektora postoji potreba za saradnjom među našim firmama-članicama, kao i za razmenom iskustava i predstavljanjem inovativnih rešenja, te je organizacija naših ''speed business meeting-a'' dobila novi i fokusiraniji format.''

Događaj je podržao Hotel Hyatt Regency Belgrade koji je ovom prilikom kratko predstavio i svoja poslovna rešenja usmerena ka održivom razvoju i korišćenju zelene energije. 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!