Obrazovanje i posao

Sprečavanje negativnih migracija mladih

U okiru programa "Sprečavanje negativnih migracija mladih", pod pokroviteljstvom Ministarstva za porodicu i demografiju, Casa Forte je aktivno učestvovala na dva projekta.

Prvi projekat je Radionica za započinjanje sopstvenog biznisa, koja je održana 29.novembra 2021. godine. Tom prilikom, kao partner projekta Privrednog foruma mladih, Senior Consultant Casa Forte Biljana Lazarević održala je predavanje na temu "Kvantitativni modeli u Biznis planu".

 

Veliki broj mladih iz cele Srbije je pokazao izuzetno interesovanje za temu i naš plan je da zajedno sa udruženjem Privredni forum mladih nastavimo sa edukativnom podrškom budućim preduzetnicima.

 

Edukativni dijalog u okviru projekta “Znanje je najveće imanje” održan je 30.novembra 2021. godine. Predstavnici Casa Forte su aktivno učestvovali i u tom dijalogu i govorili o biznis aspektima migracija.

 

U diskusiju su se uključili poznati sportisti: Ivan Božović, (trener Futsala), Snežana Pajkić (bivša atletičarka), Ivana Vučković (bivša atletičarka), sportski radnici, Dragutin Stojimenović. Tanja Bandjur je moderirala dijalog.

U Brošuri koja prati projekat je objavljen rad "Migracije i biznis" autora Veljka Davidović i Biljane Lazarević.

https://www.aktivnijasrbija.rs/brosure/

 

Casa Fortehttp://www.casaforte.rs/

Casa Forte je privatno preduzeće i bavi se konsaltingom i edukacijama, kao i zastupanjem interesa kompanije pred trećim licima u komercijalnim i drugim poslovima.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!