Obrazovanje i posao

StartFON – 18. i 20. maja

Studentska Asocijacija Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu organizuje StartFON 18. i 20. maja u Beogradu, koji je namenjen svim studentima koji žele da se oprobaju u rešavanju studije slučaja za neke od najuspešnijih kompanija u regionu i da time osvoje vredne nagrade i steknu značajne menadžerske i strateške veštine!

StartFON je projekat Studentske Asocijacije FON-a namenjen razvoju menadžerskih i strateških veština studenata, koji kroz rešavanje studije slučaja za uspešne kompanije kao što su PepsiCo, Bambi, Knjaz Miloš i Delta DMD, imaju priliku da osvoje praksu! Projekat se sastoji iz edukativnog i takmicarskog dela.

Edukativni deo projekta će se održati 18. maja i obuhvata obuku koju će držati kompanija Poslovi Infostud o metodologiji rešavanja studije slučaja i veštinama prezentovanja i prodaje, kao i predavanje kompanije Kafeterija na temu „Program praksi za mlade“. Tokom prvog dana StartFON-a, kompanije Delta DMD, Bambi, Knjaz Miloš i PepsiCo će zadati svoje studije slučaja učesnicima projekta, nakon čega oni imaju jedan dan da osmisle najbolje rešenje!

Takmičarski deo projekta će se održati 20. maja i sastoji se iz prezentovanja rešenja takmičarskih timova za zadatu studiju slučaja, nakon čega sledi proglašenje pobedničkih timova i dodela nagrada!

Saznaj nešto novo iz oblasti rešavanja studije slučaja, stekni novo iskustvo, dodji u kontakt sa nekim od najuspešnijih kompanija u regionu i osvoji praksu!

Prijave za učešće na StartFON-u otvorene su od 3. maja do 10. maja!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!