Projekti

„Telekom” – cilj je milion i po korisnika kablovske i interneta

“Telekom” kao grupa trenutno ima više od 900.000 korisnika, 680.000 u Srbiji, 150.000 u Republici Srpskoj i skoro 80.000 u Crnoj Gori.

Koordinator “Telekom” grupe za internet i multimediju Vladimir Lučić izjavio je da je cilj te kompanije da poveća broj korisnika kablovske televizije i interneta na milion i po.

„Naš cilj je da u Srbiji imamo više od milion korisnika televizije i interneta, a kao grupa da imamo više od milion i po korisnika. Baziraćemo se na onim tržištima koje imamo, a to su Srbija, Crna Gora, BiH, dijaspora”, rekao je Lučić za TV Prva.

On je naglasio da je cilj da “Telekom” u svim segmentima telekomunikacionih usluga bude „broj jedan”, kao što je u Francuskoj francuski telekom, a u Nemačkoj “Dojče telekom”.

Lučić je naveo da je namera “Telekoma Srbije” da ukrupni tržište, da ima što veći broj internet priključaka.

U reformi Telekoma, kako kaže, radi se na na poboljšanju odnosa zaposlenih prema korisnicima.

„Niko, po meni, ne može imati bolji odnos s korisnicima nego “Telekom”, koji je u svakom gradu i ima odličan inženjersko-tehnički kadar, samo treba da se transformišemo”, zaključio je Lučić.

Dodaje da nije cilj samo da “Telekom” postane lider u telekomunikacionom segmentu, već da bude nosilac digitalnog razvoja u Srbiji.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!