Najava

"Ubice mog oca 2" na kanalu TOP ubedljivo najgledaniji program po TVbeat-u

Prema zvaničnim podacima TVbeat-a, najmodernijeg sistema merenja gledanosti koji se koristi na evropskim kablovskim, iptv i drugim digitalnim platformama za gledanje TV-a, prva epizoda druge sezone serije “Ubice mog oca”, koja je emitovana juče na TOP kanalu, najgledaniji je program u terminu od 20:00 do 21:00 kod gledalaca SBB platforme.

Sa čak 23,65 odsto “share-a” (procenat od ukupnog broja gledalaca) TOP kanal u ovom terminu nadmašio je i kanale sa nacionalnom frekvencijom.

Na drugom mestu, u periodu od 20.00 do 21.00 bio je RTS 1 sa 14,49 posto, Pink sa 8,15 procenata, Prva TV sa 6,51 odsto, i Happy TV sa 3,87 odsto.

TVBeat (www.tvbeat.com) je specijalizovana platforma za statističku TV analizu u realnom vremenu koja mereći celu bazu gledalaca, a ne samo uzorak, daje precizne podatke o gledanosti određenog sadržaja ili kanala. Koriste je vodeći dirstributeri TV programa u Evropi, uključujući Veliku Britaniju, Španiju, Belgiju, Švajcarsku, Sloveniju, Hrvatsku, BiH, Srbiju i dr.

Gledano u celodnevnom proseku, TOP kanal je u svakom trenutku bio u prvih 5 kanala. “Imajući u vidu trend u svetu da se premijerne sezone najgledanijih serija gledaju upravo na kablu, ni naš region nije izuzetak. Odluka United Medije i ulazak u produkciju domaćih serija, kao i pokretanje TOP kanala pokazalo se kao prava stvar i mi smo oduševljeni reakcijama gledalaca. Kanal je krenuo sa emitovanjem pre manje od nedelju dana, a već se nalazi u vrhu gledanosti, zajedno sa nacionalnim kanalima. Ovim smo jasno dobili potvrdu da je program koji smo ponudili izvrstan, analizirajući upravo potrebe gledalaca.” - rekla je Aleksandra Subotić, direktor United Medije i dodala:“Zbog prirode kanala, Ubice mog oca 2 će biti emitovane u više termina tokom nedelje, što je odlčna priprema za sledeću epizodu. Ne vidimo razlog da se sa RTS-om nadmećemo u domenu terestrijalne distribucije kad smatramo da budućnost leži u novim, modernijin načinima distribucije sadržaja.”

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!