Projekti

Udruženi Rakuten Viber i Spotify predstavili ponudu besplatnog probnog perioda na premijum paket pretplate muzičke platforme

Partnerstvo će omogućiti korisnicima Vibera popuste i besplatni probni period na premijum pretplatu jedne od vodećih globalnih muzičkih striming platformi.

Rakuten Viber, globalni lider u privatnoj i bezbednoj razmeni poruka i glasovnoj komunikaciji, objavio je partnerstvo sa globalnom muzičkom striming platformom Spotify – kroz koje će stotinama milionima svojih korisnika ponuditi besplatnu tromesečnu probu Spotify Premium pretplate, ili 90% popusta - u zavisnosti od regiona.

Kao globalni pružalac usluga, Viber je posvećen tome da svojim korisnicima omogući pristup najboljim funkcionalnostima i digitalnim alatkama na tržištu. Upravo iz toga je nastalo partnerstvo sa jednom od vodećih platformi za striming audio sadržaja na svetu, koje će Viberovim korisnicima dati besplatni probni pristup Spotify Premium muzičkom pretplatničkom paketu, kako bi mogli da uživaju u slušanju svoje omiljene muzike - bez reklama.

Viber ima veliki udeo na tržištima centralne i istočne Evrope i u regionu Azije-Pacifika, sa čak do 98% u nekim zemljama. Imajući to u vidu, Spotify će se osloniti na veliko prisustvo Vibera kako bi ostvario očekivani rast i u oblastima u kojima prethodno nije imao očekivani nivo aktivnosti.

„Oduševljeni smo time što je Spotify odabrao baš Viber kako bi predstavio ovu ekskluzivnu ponudu na Viberovim vodećim tržištima“, izjavio je Ofir Ejal, generalni izvršni direktor kompanije Rakuten Viber. “Cilj i želja svih u Viberu je da svojim korisnicima uvek možemo da ponudimo zabavne opcije koje se lako upotrebljavaju i ova ponuda je pravi primer toga. Kroz ovu saradnju, Viber nastavlja sa konsolidacijom statusa superaplikacije, kao jak i pouzdan partner kompanijama globalne reputacije“.

“Sa uzbuđenjem stupamo u saradnju sa Viberom i upoznavanjem sa njegovom strastvenom zajednicom korisnika na tržištima na kojim naša platforma tek treba da raste u popularnosti. Kroz ovo partnerstvo Viber će nesumnjivo pružiti značajnu dodatnu vrednost u odnosima sa svojim korisnicima”, kaže Mark Hazan, potpredsednik sektora za razvoj poslovanja i partnerskih odnosa kompanije Spotify. “Uz pristup ka preko 100 miliona pesama na Spotifyju, korisnici Vibera će moći da slušaju svoju omiljenu muziku, ali i otkriju nove zvezde muzičke scene.”

Ova ponuda će biti dostupna Viberovim korisnicima u izabranim zemljama Evrope, Bliskog istoka i Azije. Opunomoćeni korisnici u tim zemljama* će biti u mogućnosti da aktiviraju besplatnu premijum pretplatu u trajanju od 3 meseca. Opunomoćenim korisnicima na Filipinima i u Vijetnamu** biće ponuđen posebni popust (do 90%) na premijum usluge. Korisnici će moći da aktiviraju ponudu kroz određeni broj Viberovih rešenja na raspolaganju unutar aplikacije: “nejtiv” oglasima bogatog sadžaja, banerima na “Explore” ekranu, direktnim porukama korisnicima u aplikaciji i postovima na Viberovim zvaničnim nacionalnim kanalima.

Zemlje na koje će se ponuda ovog partnerstva odnositi su Srbija, Francuska, Nemačka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Italija, Slovačka, Grčka, Mađarska, Poljska, Češka, Bugarska, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora, Irak, Filipini i Vijetnam.

Da biste mogli da koristite ovu ponudu potrebno je da preuzmete najnoviju verziju aplikacije Viber https://vb.me/purplepr

* Za probu premijum paketa usluga, opunomoćeni korisnici moraju biti iz gorenavedenih zemalja, da su stariji od 18 godina, novi ili postojeći korisnici usluga Spotify a koji prethodno nisu koristili gorenavedene usluge u svojim zemljama, niti su bili pretplatnici bilo kog “Spotify Premijum” paketa usluga.

**Za mini-probe Premijum paketa, samo dostupnih na Filipinima i u Vijetnamu, svaki korisnik je u mogućnosti da dobije ponudu sa popustom kroz Viber – jedanput.

O aplikaciji Rakuten Viber

Rakuten Viber povezuje ljude bez obzira na to ko su ili odakle dolaze. Globalna baza korisnika nudi niz funkcija kao što su razgovori 1-na-1, video pozivi, razmenu poruka u grupama i ažuriranja i razgovore s omiljenim brendovima i poznatim ličnostima. Viber obezbeđuje korisnicima sigurno i besplatno okruženje za deljenje emocija. Rakuten Viber je deo Rakuten Group Inc., svetskog lidera u e-kupovini i finansijskim uslugama. Viber je zvanična aplikacija za razmenu poruka NBA tima Golden Stejt Voriors.

O platformi Spotify

Spotify je zauvek transformisao način na koji slušamo muziku nakon svog uvođenja 2008. Otkrijte, rasporedite i delite preko 100 miliona pesama i preko 5 miliona podkasta besplatno, ili podignite vaš nivo pretplate na Spotify Premium za pristup ekskluzivnim muzičkim funkcionalnostima kao što su poboljšan zvuk emitovanja i mogućnost slušanja muzike bez reklama, oflajn i po zahtevu. Danas Spotify predstavlja najpopularniji audio striming servis na svetu sa preko 515 miliona korisnika, uz preko 210 miliona pretplatnika iz više od 180 zemalja.

 

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!