Žensko preduzetništvo

Udruženje poslovnih žena Srbije jedanaesti put dodeljuje nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“

Udruženje poslovnih žena Srbije će po jedanaesti put dodeliti nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja“ najboljim preduzetnicama u Srbiji.

U konkurenciji za nagradu ove godine je 23 kandidatkinje iz cele zemlje, a imena nagrađenih dobitnica biće saopštena na samoj svečanosti dodele nagrade 26. oktobra 2017. godine u Operi i teatru „Madlenianum“ u Beogradu.

Kao i ranijih godina, priznanja će biti dodeljena u dve osnovne kategorije: „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja žena“. Komisija zadržava pravo da osim u osnovnim kategorijama, dodeli i specijalna priznanja za poseban doprinos promociji ženskog preduzetništva u oblastima gde su postignuti najbolji rezultati.

Nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama koje se hrabro bore sa svim preprekama u biznisu, a ujedno doprinosi i njihovoj afirmaciji.

U prethodnih deset godina na ovom događaju je promovisano više od 400 žena, njih 112 je dobilo nagrade i priznanja, a četiri su istovremeno proglašene i Ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!