Marketing

UEPS dodelio godišnje nagrade za 2018. godinu - Zavodljivost tržišnih komunikacija

Grand Prix za Munchmallou. Agencija godine – Ovatin BBDO, a Oglašivač godine – Jaffa. Dodeljeno 16 zlatnih, 23 srebrna i 24 bronzana priznanja u 17 redovnih kategorija i 21 potkategoriji, kao i osam specijalnih priznanja – za najbolji copy, art direkciju, muziku i produkciju. Čestike UEPS-u za uspešnu organizaciju od prisutnih zvanica.

U prepunoj sali „Dorćol Platz“-a pod sloganom Umešnost zavođenja u opuštenoj atmosferi sa mnogo dobre energije uručene su nagrade najboljima u tržišnim komunikacijama za 2018. godinu.

Okupljenima se na početku svečanosti obratio predsednik UO UEPS, Viktor Nikolić, generalni direktor kompanije Beoexpo System, sumirajući aktivnosti udruženja tokom godine. On je istakao da su rezultati postignuti pozitivnom sinergijom svih  u Upravnom odboru i udruženju.

U ime žirija prisutnima se obratio Veljko Golubović, zamenik predsednika žirija, koji je, između ostalog rekao:

„Žiri je imao priliku da pogleda, zaista, impresivan broj radova, što govori u prilog stabilnosti srpske advertajzing scene, koja uprkos mnogim nepovoljnim faktorima i dalje ima snage i energije da stvara kvalitetnu tržišnu komunikaciju. Kao i svake godine, iz velikog broja radova izdvojilo se i dosta toga svežeg, novog i originalnog. Siguran sam da je ovogodišnji žiri to prepoznao i na pravi način vrednovao. Da li je radova bilo dovoljno? Mislim da je takvih radova bilo više nego što bi se moglo očekivati.”

Nagrade su uručivali predsednik i potpredsednik Upravnog odbora UEPS-a i članovi žirija. Specijalni gosti večeri Boris Kostov, TV producent i reditelj, preteča modernog TV oglašavanja, Danko Jevtović, član borda direktora ICANN-a, međunarodne asocijacije odgovorne za upravljanje svim globalnim domenima na Internetu, i dr  Petar Dragić, veliki humanista i jedan od najpoznatijih svetskih hirurga.

Pored njih, Lazar i  Žarko Sakan, koji, nastavljajući  tragom ideja svog oca, tradicionalno uručuju nagradu “Dragan Sakan – New Idea”, uručili su, kao prošlogodišnji nosioci najprestižnijeg priznanja,  Grand Prix ovogodišnjem dobitniku, uz ocenu da je UEPS napravio sjajan događaj.

Utiske prisutnih sublimirao je Srđan Šaper UEPS-ov dobitnik nagrade na životno delo: “Večerasnji događaj je bio veoma uspešan, jer je promovisao kreativnost, rezultate i drugarstvo koje je u našem poslu veoma važno. Čestitam UEPS-u na kvalitetnoj organizaciji i nadam se da ćemo sledeće godine svi mi iz najvećih agencija u Srbiji moći više da doprinesemo da ovo naše veče bude zaista negde visoko među zvezdama.”

 

Inače, događaj je putem live stream na UEPS-ovoj FB stranici pratio veliki broj zainteresovanih.

Informacije o svim dobitnicima ovogodišnjih priznanja možete naći na:

https://ueps.org.rs/dan-uepsa/ueps-priznanja-za-2018-godinu/

 

 

 

 

Udruženje zа tržišne komunikаcije Srbije - UEPShttp://ueps.org.rs

UEPS je moderna аsocijаcija čiji je osnovni zаdаtаk аfirmаcijа i unаpređenje komunikаciono-mаrketinško-propаgаndne struke kojа je prisutnа u svim segmentimа privrede i društvа i bez čijeg je delovаnjа nemoguće tržišno komunicirаti.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!