Marketing

UEPS-ov konkurs za tradicionalna godišnja priznanja u završnoj fazi

Rok za prijem radova na UEPS-ov konkurs za godišnja priznanja ove godine traje do 1.decembra.

Na ovogodišnjem konkursu koji je raspisan u septembru, nagrade se dodeljuju u 20 kategorija, sa podkategorijama, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u protekloj godini. Iz dosad pristiglih radova već se naslućuje da će žiri biti na “slatkim mukama” jer su pristigla rešenja veoma kreativna, sa snažnim porukama i moćnim odjekom u javnosti I zajednici ka kojoj su usmerena. Na osnovu ovih, kao i  iskustava iz prethodnih godina, koja kazuju da rad u teškim uslovima proizvodi obilje kreativnih rešenja, očekuje se mnoštvo kvalitetnih radova.

Ove godine, prvi put se pojavljuje i par novih kategorija.

Pored nagrada u kategorijama, žiri će ove dodeliti i specijalna priznanja za: najbolji copy, najbolju art direkciju, režiju, komponovanu muziku, produkciju I glumački doprinos, a na osnovu ukupne uspešnosti na konkursu proglasiće se i Agencija i Oglašivač godine. I naravno, najbolji među najboljima odnosno veliki UEPS-ov Grand Prix.

Pored godišnjih priznanja, UEPS dodeljuje i Nagradu za životno delo, prestižno priznanje najboljima od najboljih, za sveukupan profesionalni opus. Među njima su najuglednija imena domaćeg advertajzinga koja zauzimaju počasno mesto u 62 godine dugoj istoriji ovog strukovnog udruženja.

Dodela prestižnih priznanja, (među kojima i nagrada Dragan Sakan, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rešenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti) kao i prethodnih godina, biće upriličena na svečanosti povodom Dana UEPS-a 26.decembra u Dorćol Platz-u.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!