Najava

United Media u saradnji sa Direct Mediom ulaže 10 miliona evra u nove projekte sa Dandelion productions

Nakon izuzetno uspešne saradnje na produkciji serije “Ubica mog oca 2” i velikog uspeha prve i druge epizode druge sezone serije, premijerno prikazane na novom TOP kanalu u okviru platformi United Grupe (SBB, Total TV, Telemach), United Media je, u saradnji sa Direct Mediom, postigla dogovor sa američkom kompanijom Dandelion productions o višegodišnjoj saradnji.

Pomenuta saradnja sa Dandelion productions, pod rukovodstvom Predraga Gage Antonijevića, podrazumeva ulaganje od čak 10 miliona evra! Na realizaciju odmah dolaze treća i četvrta sezona “Ubica mog oca” i serija “Zaspanka za vojnike.”

U okviru ovog budžeta, za potrebe TOP kanala, takođe će ekskluzivno biti proizvedeni i drugi serijski programi i formati.

Prva i druga epizoda UMO bile su najgledaniji program kod gledalaca SBB platforme. Gledanost je u proseku bila čak preko 20% “share-a”, daleko iznad nacionalnih kanala u periodu od 20:00 do 21:00, prema podacima TVbeat-a merenih na celoj bazi korisnika.

TVbeat (tvbeat.com) je najmoderniji sistem merenja gledanosti koji se koristi na evropskim kablovskim, IPTV i drugim digitalnim platformama za gledanje TV-a.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!